Slijedi DNK testiranje
0

Brazilka tvrdi da je Ronaldo otac njenog sina

Totalsport
Ronaldo Luis Nazario de Lima, 33-godišnji napadač Corinthiansa i tri puta najbolji nogometaš svijeta suočen je s novim problemima izvan terena.

Naime, brazilski sud uputio ga je na DNK test nakon optužbi 27-godišnje djevojka Michele Umrazu, koja tvrdi da je slavni napadač otac njenog četverogodišnjeg dječačića.

  • Moj sin ima njegovu kosu, njegove oči i njegov nos - tvrdi dotična koja je sve do nedavno vjerovala da je otac njenog sina njen bivši zaručnik, što je test očinstva demantirao.

Micheleina majka kazala je magazinu Quem da su se njena kćerka i Ronaldo upoznali u Tokiju 2002. godine za vrijeme Svjetskoga nogometnog prvenstva, a ponovno sreli u avgustu 2004. godine, devet mjeseci prije no što je dječačić došao na svijet.

Ronaldo već ima dvoje djece. Sin Ronald je devetogodišnjak, a kćerkica Maria Sofia stara je devet mjeseci. Napadač Corinthiansa prošlog je mjeseca potvrdio da treće dijete očekuje početkom 2010. godine. Potvrde li se riječi Brazilke, prinova bi mu, ipak, mogla biti četvrto dijete.