Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik još nije zaigrao u Saudiji gdje uzima stotine miliona a za reprezentaciju je spreman.Arapi su stvarno malo žešći idioti
dzabe bez trofeja Svjetskog, trla baba lan
On i Pele mogu u istu recenicu samo nekome ko je na losim drogama.
ti nikad neces biti gas
Za mene, jedan od posljednjih romantičar nogometne igre... godinama sam prestao pratiti nogomet a vratio sam se da gledam njegove utakmice. Raja ga prozivaju, padavicar itd... a današnji nogomet je odvratno dosadan i trebaju nam Neimarove finte, koje možeš prekinuti samo sa faulom. Od srca kazem momak je extra igrač, jedino steta sto je prešao u Pariz...i ako je i tamo bio ubojit strijelac u svakoj sezoni po igri i govolivam.
Nikad ti nećeš biti ono što je Pele bio
Zamisli ovaj papan dao vise golova od Pelea.