Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brazil , Bosna i još šest najboljih će biti nosioci !!!
MOGUĆE GRUPE ZA ŽRIJEB Nosioci Brazil, Španija, Argentina, Kolumbija, Njemačka, Italija, Hrvatska i Švajcarska. Drugi šešir Panama, Kostarika, SAD, Meksiko, Uzbekistan, Južna Koreja, Japan i Jordan. Treći šešir Urugvaj, Čile, pobjednici susreta: Tunis – Kamerun, Gana – Egipat, Obala Slonovače – Senegal, Burukina Faso – Alžir i Etiopija – Nigerija, te pobjednik baraža. Četvrti šešir Belgija, Holandija, Rusija/Portugal, Engleska/Ukrajina/Crna Gora, Bosna i Hercegovina, te pobjednici utakmica baraža.
ma sve je do srece.nisu ovo Sesiri za kvalifikacije pa u 1. Spanija a u 6.Andora. Ovdje i u 4.sesiru ima preopasnih isto kao sto i u 1. ima onih sa kojima se moze igrati
Otkuda ti Hrvatska u prvom šeširu kad se još ne zna ni da li će se plasirati?Pa BiH??Ni mi nismo sigurni.Iz baraže će doći 4 reprezentacije a kod tebe ima mjesta samo za 3???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa gledajuci bodovno i geografski mi smo nosioci odavno. Hajmo mi polahko za Brazil.
Pa manje vise sve sto vrijedi bit ce u prvom i u 'nasem' cetvrtom sesiru, a a u drugi i treci idu ovi iz Azije, Afrike i Sjeverne Amerike :)
Nama četvrti šešir :/
moze li mi neko malo pojasniti kako se izvlace grupe za mundijal i kakve prednosti imaju "nositelji"?
Nositelji su onako realno najjace ekipe na svijetu. To da su u istom sesiru i da ce nositi grupe znaci da se nece sastati u prvoj fazi takmicenja, jer ce biti u razlicitim grupama. Sto se tice ostalih mijesta (i sesira) i rasporeda grupa, to bas nije lako objasniti, i FIFA ima dosta cudnih pravila tu. Znacemo vise 6tog Decembra.
Belgija je beton !!!
Neka, neka, doći će i naše vrijeme, pokazat će "Zmajevi" da mogu, nema sumnje!
drugi šešir aBda :)
Sve nam ide u korist, zadovoljni smo i polufinalom u Brazilu :D
Sve ide po planu :) Jos samo treba dobiti naredne dvije utakmice i to je to ! Kada se uzme u obzir da ce tu biti mnoge ekipe koje nisu na nivou Evrposkih reprezentacija, BiH bi kao nosioc grupe imala odlice sanse da prodje dalje. Naravno ima odlicnih reprezenzacija i iz drugih djelova svijeta, nadati se da ce nas one zaobici :D
jao nosioca: Kolumbija, Belgija i Urugvaj... ima da ih pronosamo na SP !!!