I dalje ne želi ugovor s Dinamom
0
Bosancu Alenu Haliloviću dvogodišnja suspenzija
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka dodje u zeljA da odigra drugi set protiv macabija. prvi su izgubili 6-0
fudbal - nemilosrdna trgovina ljudima, koja nije zakonom zabranjena ...
igrao sam protiv njega mali ima fantastiacn preged igre i treba da igra za bih . kao i svi oni koji su bih korijena .
Pravilnik HNS-a o statusu igrača, članak 4., točka 3. : Ugovor (profesionalni i stipendijski) s malodobnim igračem zaključuje se na rok najduže do tri (3) godine.
ALENE vrati se ti svojim korijenima kosto su braca kovac. necesh kod njih nikad biti jednak. kad budesh dobro igrao bit cesh rvatina ipo a cim zaglibi mali glupi mujo. kod nas te nece niko ucijenjivat. ta mafijashka vremena u fudbalu su kod nas prosla, barem smo po tom dalje od rvata, prodanih eu dusa.
liči malo na luku modrića
Problem ovog Halilovića je skroz jednostavan, on ne želi da potpiše ugovor sa Mamićem tj. da bude njegov igrač i zato mu Mamić prijeti suspenzijom ako ne potpiše... On ustvari u Dinamu prodaje svoje igrače, a oni koji to nisu redovno sjede na klupi, od Dinama je napravio svoju privatnu trgovinu igrača. Malome svaka čast što nr žrli biti Mamićev rob!!!!
Moze da igra samo za BiH, ako ne za BiH onda moze i za Tursku i to je halal, samo nek ne ide , tebi Preldzicu sretno u Turskoj
Pa jeste Bosanac sta bi mogo drugo bit,i hrvat mozda samo zato sto je rodjen u zagrebu, pa nasa se djeca radjaju po sveckoj sta bi oni trebali biti svedjani jel? uvjek ti se gleda prorijeklo jer ce te ta drzava u kojoj si rodjen a vuces korijenje iz BIH uvjek nazivat strancem
isti vam je slucaj sa Edinom Višćom, koji odbija da potpise novi ugovor sa zeljom, pa trenutno sjedi na klupi, dok bi sljedece godine mogao na suspenziju od godinu. Nije njegova krivica, vec kluba. Nece momak da igra za iste pare za koje je i dosao u zelju.
rodjen u hrvatskoj a bosanac? ocito je bosanac svako ko ima muslimansko korijenje. a ako nema nije, makar bio rodjen usred bosne. sarajevo-x sramota od portala.
vi nemate pojma, lik ima tek 15 godina i sve dok ne navrsi 18 godina nemoze napustat tim kako njemu cejf! da je sad potpiso mogao je u 18 fino reci ukidam ugovor i vozdra al glup je on BOSANAC ko uvjek.
Otac mu je igrao za dinamo pa je rodjen u zagrebu, njegovi su korijeni Bosanski i on je Bosanac kao Muhamed Besic rodjen u Berlinu znaci po vasem on je njemac .. Mali halilovic nemoze biti Hrvat neko Bosanac. niti ce ga hrvati priznat kao hrvata
http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/uzbuna-u-maksimiru-klub-je-u-njega-ulagao-zadnjih-pet-sest-godina.html
IZA SVEGA STOJI DJAVOLJI SLUGA ZDRAVKO MAMIC.NADAM SE DA CE SE NEKO NACI DA MU KONACNO SLOMI LUCIFEROVSKU KICMU!!!
Evo pogledajte: http://www.cafe.ba/sport/25547_Sejad-Halilovic-Moj-sin-Alen-zeli-igrati-za-reprezentaciju-Bosne-i-Hercegovine.html
nece momak da pristane na robavlasnicki ugovor sa mafiozom Zdravkom Mamicem kojem je u interesu samo da sto vise izmuze para od njegovog transfera u buducnosti.