Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEBOTE SVUGDJE NAS IMA!
Malo nas je al smo dobro rasporedjeni :D
Poznao bih bosanca među hiljadu žena..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema nas puno, al smo brate strašno raspoređeni!
..čuj, koja korist...pa u po amazona vikneš "mala, daj nam ono naše" :)
@commie.the.sixth e jos da je pojesti deset u pola sa lukom i kajmakom na obalama Djevičanskih ostrva... a kako je poslo,ima i toga...mada je kajmak upitan...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E samo da vam Ceka nesto kaze,Focak , svi koji komentarisete Fureta ruzno mozete da ispusite po havanu u njegovom kaficu od 200 dolara na plazi cekajuci zalazak sunca,ono malo romantike.Svi kafici na juznoj hemisferi ako su na plazi izgledaju bas ovako.Ovdje je pijesak, nije za stoljnjake od damasta,narodnjaci,braco i seljaci da ne idem dalje.Samo naprijed braco zivio nam Pink (kamo srece da je FLOYD)....
Mlatišuma! XD
haahaha joj MLATISUMA :) jos ih zvao na rakiju, koji lik. cedevite im zamuti, kaka rakija!!!
kako to zvuci zaostalo,,sljivovica,koji krkanluk
Fudo na porodiljskom sad sa ultrazvuka.,,,
Nije djabe iz Foce
aa možeeš misliti kako ga je Tin Sišić zarakijo
rakija- rijec izvedena iz turskog jezika "raki",sto u prijevodu znaci kondezacija. Turci su pravili od grozdja rakiju ,na Balkanu poznata pod imenom "lozovaca" ili "loza", a s obzirom da je na Balkanu siroko rasprostranjena sljiva,na isti system dobila se I sljivovica I mnoge druge rakije od raznog kostunjicavog voca.Veseli stroj- Kazan,je takodje turska rijec.Dakle rakija I Kazan su nedvojbeno turski izum ,I da srbi nisu bili turskesluge I podanici ne bi znali sta je rakija. Turkiye uber alles,haj nazdravlje!
a sta ti rejs kaze za rakiju.................
Kaze da je Vladika Kacavenda pio rakiju dok je mlade srpske sinove u shupak yebavo,zlo sinko moj ,veliko zlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa nije Šaban Šaulić došao pa da ga zoveš na rakiju već reprezentacija BiH hajvanu.
Lici malo na Kebu kad stavi periku :)
Neki klošar otišo u Brazil, otvorio prčvarnicu u koju je uložio 200KM, poziva vrhunske sportiste na rakiju, stavio kravatu koju nebi ni šareno tele stavilo i vi od toga napravili neke vijest? Pa nezma ko je tu veči mamlaz, on, novinar ili mi što ovdje čitamo i komentarišemo.
Mlatišumooo, oboril se koje drvo u Gurauži? Pravi bosanski gorštak-drvosječa, nema šta! Mlatišuma, jbt!!! :D
EJ FUDOOOOOOO OČEŠ I KRMAČU OKRENEŠ NA ROŠTILJ UZ RAKIJU :)
kako mu zena kaze :)
Kravata za top listu nadrealista. I ovo su predvidjrli.hahahah. mater vam glupu
A vidi kako stiti ove einisch televizore