Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno kad su profesionalci
Bas kao i Zeljo ! Samo sto su Amaru Osimu slali poruke nakon svakog individualnog ili grupnog obilaska kafana, koja ih je pjesma najvise pogodila.
Klasični primjer njemačke discipline...svaka čast Kloppu...zaista je jedan od najboljih trenera svijeta, a i ekipi koja srce ostavlja na terenu (a i van njega), da usreće svoje fanove.
Meni je samo krivo sto ispade eintracht frankfurt, koji ima ubjedljivo najglasnije navijace: http://www.youtube.com/watch?v=JHas38WdhP0 http://www.youtube.com/watch?v=NGlWBrJkG14&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=YVysH092U4M&feature=related
heja bvb heja bvb
Borussijini..................a u P.M.
Ma dzaba im sve, ove godine nece ni Europu izboriti. U Njemackoj se zna ko je gazda!
Ovako su i nasi samo ih zajeb\'o roštilj kod hirma.