Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI UZ WERDER IDEMOO WERDER DO POBJEDE I BAYERN SAVLADA HERTU I JA SRETAN OPET !
ne moze ni dortmund svaku da dobije to je normalno. nema te ekipe koja je 8 puta dobila zaredom u proljetom dijeli b.lige . sudija je pustio previse grubu utakmicu al et ok. i normalno da ce se augsburg naloziti na bvb ipak su oni bavarska ekipa. solidna je zaliha i +5 . a to sto je hofenhajm klub u raspadu i sto cifut babel suspenduje najboljeg igraca(s.salihovic) pred utakmicu sa beyenrom je druga stvar . heja heja bvb
Daj ba sta vi navijaci Dortmunda uvijek lazete o nekim predsjednicima u savezu i slicnim glupostima!? Koliki kompleks imate ccc .. Ko je predsjednik Njemackog fudbalskog saveza? Predsjednik Dortmunda! I to vec nekoliko godina! Ali to nema veze, nije to nasa liga pa da se stimaju rezultati..Bayern je bog u Njemackoj, najveci klub, a vi mozete pamtovat koliko hocete..
ova četa mladih igrača ima da odbrani titulu plus uzme i kup ove godine,. mladi tim Dortmunda već dvije godine pokazuje da nije bitno biti bogati snob sa predcjednicima u vrhu saveza. BvB!
milioneri,zaletili ste se,ima još teških utakmica da se igra. von der elbe bis zu isar immer wieder FCB!