Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se oglasila Mija Martina Barbarić,u svezi iskazivanja domoljubnosti...Brzo,Mija,brzo,pod hitno okupiti povjerenstvo za odvjetničku pomoć,ovom nesretniku,ćije nacionalne osjećaje hoće da zatru,jer ga Turci u Njemačkoj hoće majorizirat,brzo,brže....
haahahah svaka cast
H
"Izgrednika"... Zamisljam samo u kojoj situaciji bih nekome trebao reci " izgrednice jedan, hajd' mrs odavde"
Da je povikao na Maksimiru, ovi u zapadnoj hercegovini bi mu napravili facebook grupu i nasli advokata da dokaze da to nije uvrijedljivo, te da ga oslobodi svake krivice. E da, onako usput, bio bi nacionalni heroj. p.s. Klixovci, rijesite vise problem s ovim logiranjem i ostalim sra*ima. Ovo je dno dna.
Da je to povikao na Maksimiru dobio bi do 2020 počasno mjesto u loži, takav su mi nešto dojam ostavili u zadnje vrijeme.