Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će se izvući. a s obzirom da... šta god ovaj novinar od škole imao.
Igrao je za mlade njemačke reprezentacije, a s obzirom da nije ubilježio nijedan nastup za seniore \"Elfa\". WTF???
Hajde bar na ovakvu ruznu vijest da se ne prepucavamo bez veze, nego da momku pozelimo da izvuce zivu glavu.Borise, bori se!
pa msilim ono, zar je toliko tesko napisati da je trebao igrati za hrvatsku reprezentaciju kad ne vec ovaj novinar nepismen neka onda nista ne brise
Igrao je za mlade njemačke reprezentacije, a s obzirom da nije ubilježio nijedan nastup za seniore \"Elfa\"..... moze zaigrati za reprezentaciju Hrvatske. Ovi s klixa znaju da trebaju nesto izbrisati, ali nisu do kraja skontali sta trebaju izbrisati.
Zivi u zabludi kao i ti.. Jedino ga A L L A H moze spasiti..
Igrao je za mlade njemačke reprezentacije, a s obzirom da nije ubilježio nijedan nastup za seniore \"Elfa\".....još uvijek ima mogućnost da zaigra za hrvatsku reprezentaciju!!
Neka ti je A L L A H na pomoci..
Nadam se da ce se izvuci. Ne daj se Borise.
Nedaj se Borise . Dabogda preživio .
Nadamo se brzom oporavku, drži se momčino.