Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sklon sam titulama, nikad ih ne osvajam.....
obuci se u one ćefine 1946 i mrš odavde i ti i onaj ko te doveo: KLOCU!
http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20070523T20&p0=691&fg1=ff605a&fg2=ff605a&msg=Kada+je+FK+Sarajevo+zadnji+put+osvojio+trofej
kako u njiHa kazete Gluho i Daleko Bilo Bosno MOJa.......
Ovu su lijepe vijesti...., s jedne strane odlaze igrači koji definitivno nisu za veliki klub kakav je Sarajevo, a s druge strane odlaze s finim uspomenama koje demantuju ovu salvu laži koje prosipaju izdajnici...., no ništa novo za njih, to već rade decenijama (pljuju, lažu, izmišljaju, laju-to su osobine koje njih \"krase\").... Sretno Borise, naprijed poštenje (FKS).....
Nek svako zna, da od prolječa na trening svaki idem ja. Kad ste balerine i p.i.č.k.i.c.e. NAPRAVIT ĆEMO MI LjUDE OD VAS kad niste nikakvi igrači ! Ili čete krv p.i.š.a.t. i znoj lit za sveti dres i Horde Zla ili VAS NEČE BIT. VRIJEME JE DA MI HORDAŠI I PITARI, VODIMO TRENINGE I UČIMO IGRAČE PAMETI JER NIKO KLUB NE VOLI VIŠE OD NAS ! MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO, A VI ŽIVITE OD SARAJEVA ! NEČE MOĆI VIŠE CURICE MALE TAKO, ILI ČE BIT KAKO MI KAZEMO ILI NIKAKO !
Gujo sretan ti put,Y.E.B.O. te onaj ko te je doveo.............
Sarajevo - Zeljeznicar 1:0
sva pompezno najavljivana pojačanja na početku sezone sada odlaze ????? da su šta valjali ne bi došli u torpedo
\'\'divovi\'\', ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha . . .
Igrači Sarajeva ne smiju javno reći, ali potiho po kafićima pričaju da odavno nisu dobili ni marke. Neki govore da gladuju. Ima li istine u ovome, ili se radi o naklapanjima?
U svakom slučaju sretno u nastavku karijere, da je nešto pokazao i nije,međutim doveden je kao bek, a igrao u sredini..ima i do toga vjerovatno.
A Sarajvo najuspjesni klub iz BIH u Evropi,jb.ga tako Uefa kaze.
@ba Previse titula imate,prevelika razlika u titulama i kupovima plus ne bjezite puno a vidjeces da cemo je osvojit na kraju.
Čekaj ba, u kojoj dimenziji ti živiš??? U ovoj kojoj se ja nalazim, Željo je zvanični šampion BiH i osvajač titule KUP-a, osvajač jesenjeg naslova, pored toga ima još 6 šampionskih titula. O čemu ti govoriš, kakav strah, kakva noćna mora??? Vi pite tačno živite u nekom svom paralalenom svemiru, veze s vezeom nemate!
U malenih i narkomani igraju
@ba Sto da ne kume????Bjezite 2.boda i treba da vas je strah,mi smo vam nocna mora ba,svaki post o Sarajevu vise vasih komentara nego nasih.