Pojačanje iz mađarske lige
0
Boris Gujić potpisuje ugovor sa FK Sarajevo
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvu djecu sarajeva ?? comor je djete sarajeva pa se brukamo s njim , handzicu su djeca pa nisu ni od kakve koristi , trebinjac ???? svako se zali da ne igraju djeca sarajeva a ta djeca nisu sazrela da igraju u sarajevu .. ne smijemo se brukati s njima . jedno je biti djete sarajeva a drugo fudbaler sarajeva i ja volim sarajevo pa ne igram fudbal tu .
djeca sarajeva. tako isprana prica. kada djeca zasluze igrace
@bolo Ma slažem se ja sa tom tvojom pričom...., kada sam govorio o \"osvjetlanom obrazu BH fudbala\", mislio sam na BH klubove...., mislim da je FKS poslije agresije napravio najviše u Evropi izbacivši jedan GENK, Helsinborg, Orebro, Sigmu, ekipe koje dolaze iz puno, puno jačih liga i liga koje nešto znače u Evropi..., o tome sam mislio, a i ja sam svjestan da naš fudbal nikada više neće postizati neke značajne uspjehe kada su Euro takmičenja u Evropi...., razloga za to je puno, a glavni jeste bivši NSBiH i sadašnji Komitet koji ništa ne rade na podizanju našeg klubskog, pa i Reprezentativnog fudbala....
Dodra vijest,vracam se i ja,Suljo Tijic me licno zamolio! A ovaj novi zenicanin,(da mu ime ne spominjem),ce nam ponijeti halal ljutijeh sudzukica iz Madjarske,da odmorimo od domacijeh virslica!
Slažem se sa tom pričom za djecu 100%; samo mi nije jasno o kakvom \"osvjetljivanju obraza\" BH fudbala govoriš, kada jedino iz BiH klubovi NIKAD NISU USPJELI DA SE PLASIRAJU ni u jednu grupnu fazu od 1996, a tu nam društvo prave Malta, Lihtenštajn, Luksembrug i sl. Pa sad ako ćemo se porediti sa navedenim \"fudbalskim nacijama\" onda smo fakat jaki, a ako ćemo se porediti sa svim ostalim državama koje svake godine imaju svoje predstavnike ili u LP ili Evropa Ligi onda smo od kvaliteta daleko svjetlosnim godinama. Pogledaj samo koliko su naši timovi od 1996. god do danas primili golova u svim evro takmičenjima i sve će ti biti jasno. Nemojmo se lagati, ispadamo ko Srbi u ratu sa onom pričom \"Niko nas ne voli zato što smo JEDINI u pravu (a svi ostali griješe)\". Bolje da se pomirimo sa činjenicom da je naš najveći domet klupskog fudbala 3. pretkolo i da naše klubove u grupnim fazama evro takmičenja možemo samo na PS3 gledati.
Manijace , nece te li igrati sledece evropske utakmice na tome : \" na koševskom lavoru \" ????
Hajde da prvo vidimo kakav će pokazati ovaj momak, pa da onda komentarišemo je li dobar ili nije. Mi nekako imamo naviku da po automatizmu kritikujemo svaku novu akviziciju i prije nego što istrči na travnjak. Ja sam uvijek govorio da je bolje da se kostur tima pravi od naših omladinaca ali su se \"naša\" djeca pokazala lošija nego istrošeni igrači koje u tridesetim godinama vraćaju iz nekih lijevih liga; tako da čovjek jednostavno ne zna ko je gori.Dok u upravi kluba ne sjednu ljudi koji su radni vijek proveli u fudbalu nema našem Sarajevu hajra i zato kažem da FCS ima najbolje navijače na svijetu, jer to je to jedini klub u Evropi koji za 16 godina od poslije rata osvojio isto titula kao u bivšoj Yu ligi koja je bila 10 puta jača od ove, a opet uvijek ima podršku najvjernijih navijača sa trbina. Ja idem na tekme da pokažem poštovanje Sjeveru i Hordama, a što se igrača tiče; polovini ne bih dao da priđu Koševu, a kamoli da nose bordo bijeli dres.
Najavece pojacanje BiH lige....
Inače, on je protekle četiri sezone sa dosta uspjeha nastupao za mađarski Kaposvari Rakoczi koji je nacionalno prvenstvo završio na desetom mjestu. HHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
u dolini ćupova DUPLA KRUNA, na koševskom lavoru VELIKA ĆUNA ! ! !
Taj nema nikakve veze sa BORDO NACIJOM radi se o bolesnom MANIJAKU .
Dobro se sjecam kada je ovaj ODIN kritikovao Upravu i Bordo prijatelje, kako od porodice Handzic primaju pare i mito da bi njihova djeca igrala, jer su tada bila 3 Handzica u ekipi. Lic*mje*u ! Inace, zanimljivo je da se ovaj ODIN poceo javljati nakon odlaska Varesanovica sa klupe nase svetinje.
P.i.p.o LABNI KARU BORDO DRUGARU ALI ONAKO KAKO TO TI NAJBOLJE ZNAS - DAKLE MANIJACKI !!!!!!!!!
Zbog Tuzlanske \"DJECE\" ispadee i slobodaa...
igracina...ma ovakvi mogu igrati samo za bordo kliub jer u zelji stvarno nema mjesta.
Samo nastaviti sa čistkom, ne može svako nositi BORDO dres..., ovi što glume lokal-patriote i pričaju o \"djeci\" FKS najviše ruše velikana...., pored navedenih odlazaka (opravdani jer nisu za našeg dresa), treba se još osloboditi Čomora i Trebinjca i time završiti čistku, ostalima objasniti gdje su i šta se od njih očekuje..., naravno, dovesti još par pojačanja i ponovno osvijelati obraz BH fudbala u Evropi... Još jedan primjer za nazovi lokal-patriote i priče o \"djeci\", tačnije glumcima FKS, Tatomirović je došao zimus iz Srbije i mnogima je pokazao i trebao biti primjer posebno tim glumcima koji su ponikli u FKS, kako se treba igrati i boriti za dres najveće ekipe u BiH....
vi ste kite da bogaaaa dovedeteeee bogaaa...karinasi