Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce to kad odjednom postanes div
Što mi brišeš komentar uredniče glupi? :) http://***/novost/186233/traje-borba-za-vodu-zeljinih-navijaca-uprava-nece-pred-kamere-video "O kriminalu među Željinim navijačima, dilanju droge, vođama navijača - niko neće da priča. Jednostavno, svi se boje."
A vidi pravoh divova 0:2 Volim te Zeljo
Nametnut je da bi ga raja mogla pljuvati a sa druge strane se pare uzimaju, ali strasne cifre!
U BiH je neko dobro prevario obican narod. Svi misle, evo para evo i veselja. Sreca pa oni koji su ulozili u FK Sarajevo znaju da to nije tako.
Bili smo puno bolji kada nije Meho eksperimentisao pa ostavio Velkoskog, Okica, i Bilbiju da rade svoj posao. Cim je poceo rotaciju ubacivati i glumiti nekakav Real Madrid, tad je Sarajevo pocelo lagano da toni. Ja mu nebi jos dao otkaz, ipak je tek poceo trenersku karijeru pa ce sam viditi svoje greske i popraviti ih. Ako dovedemo novog covjeka, idemo opet od nule, a tesko da nam sad novi trener moze naci vrijeme da promjeni nesto. Neka vidimo kako zavrsi sezonu pa cemo onda odlucivati. Ja mislim da je se Meho sam iznenadio koliko ima talenta a koliko malo oni imaju motivaciju da igraju i da se bore, pa je ga kostala rotacija. Sigurno je mislio da mozemo lahko do prvog mjesta bez obzira ko je na terenu i koliko kod oni malo bili uigrani.... eee qurac moj Meho.
Bolji binaslov napisao prvačić.
"Binaslov"
Barem kupite utakmicu ako ne mozete dobiti na terenu, molim vas barem zbig nas navijaca...pizde jedne mrtve...onaj Berberovic nije ni za logira da se izlezava...svaka cast samo Bekicu i Benki...
Komentar je vrlo realan, a postavljena su i prava pitanja na koja bi prije svih trebao odgovoriti Kodro. Osvojiti iz 7 utakmica 12 od 21 bod uz dva remija na Kosevu je skromno za ekipu sampionskih i bilo kakvih drugih vecih ambicija. 4-2-3-1 je vrlo iskoristiva formacija. Igraju li protivnici bunker? Zasto izostaje agresivnost? Je li protok lopte toliko spor da se ne stvaraju prilike ili se stvaraju, a ne koriste? Uz sve neprilike Siroki je samo 2 boda ispred. Mozda 5. Nije nedostizan.
udri meho i babo je takoo ibrakovic seljacina sve kontrolise za sve je on kriv ... zenicka posla
Meho,*** ti brata Menaha
"Meho ima viziju Edine, Edine..."
'' navikli su navijači Bordo tima na loše rezultate ovog proljeća'' hallllooooo navikli su ti navijaci na lose rezultate zadnjih 10 god. uhavizajte to sebi vise ne ide nista preko noci i na kraju koga cete dovesti Husrefa Musemica,Senada Repuha,Ibrakovica ili mozda Jurgen Kloppa on je slobodan.Samo rusiti to je jedino sto znate,zavale podvale...Pa vi klixovci krenite samo od sebe kada ste osnivali ovaj vas portal da ste odustali na samom pocetku kada su vam prihodi bili 1000 KM. mjesecno ili mjenjali uposlenike i direktore svakih mjesec qarinu bi dogurali do ovde gdje ste sad.Jednom za sva vremena nasi ljudi u BiH moraju shvatiti da da danasnji fudbalski klub nije samo za raju i taktiku to je jednostavno kompanija koja da bi trebala da zadrzi ravnotezu u poslovanju.Yebes firmu gdje se direktor mjenja svaka 3 mjeseca svi znamo kako one zavrsavaju.Lijep pozdrav.
Kada dođeš iz Španije i zoveš se Meho Kodro uspjeh sam po sebi mora doći.Upravi kluba sa Koševa je bitno da ih trenira neko zvučnog imena,jer Bože oni su Divovi,veliki...To je valjda recept bogataša za uspjeh.Bio im je cilj dupla kruna,pa onda titula e sada nije loše ni drugo mjesto.Naravno ako ovako nastave neće ni njega osvojiti.Kada već imate novce izaberite trenera koji zna raditi posao,koji je već nekoga trenirao s nekim uspjehom za razliku od Mehe koji pored imena nema ništa drugo.
Dovedite ancelottia. Dignite kredit od ebrd
Lijepi Husref...
kakvim smo mi ljudima davali da nam budu selektri. meho meda ti ne možeš. trebaju pitari dovesti amara osima po svaku cijenu :)
...onaj Široki previse popusta.