Sarajevo ispalo iz Kupa BiH
0
Bordo tim bez igre i rezultata, ko je kriv?
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super fotka
SVE JE POCELO KAD SMO OTJERALI MIRZU NAJBOLJEG POSLIJERATNOG TRENERA SARAJEVA SA KOJIM SMO IMALI IGRU. OTKAD DODJOSE BORDO PRIJATELJI I NJIHOVA \"POJACANJA\" PROPADOSMO KO FEROELEKTRO.
ima ti kod stare buhtljica hehehhehehe
kakava \"država\" tako i sve u njoj. Je li to neko fakat vjeruje u kvalitet BH fudbala-Pl prate uglavnom fudbalske neznalice, raja koja je vazda dohvatala loptu iza gola i tipovi koji lijece svoje životne frustracije i probleme po utakmicama. Kvaliteta u PL ima isto koliko i nafte BiH. Sve ostaje na andi da će neko \"strane\" pokrenuti stvari nabolje. Bolje da se ložimo na sportove boriličakih vještina - tu bar ima konkretnih rezultata ;)
Najjači adut Sarajeva je Čeh Jirži Plišek je u šest kola uspio napraviti odlične rezultate i najavio ozbiljne domete. Recimo, gol razlika u dvije gostujuće utakmice iznosi 8:1, a ukupna gol razlika je 19:5 u korist Sarajeva. U četiri utakmice tim sa Koševa postigao je po četiri gola. To nikome prije njega nije pošlo za rukom. Stručnjaci kažu da su tri ključne karike za uspjeh u sportu, poslu i životu - želja, vjera i moć. I to upravo tim redom. Tim sa Koševa ispunio je sva tri uslova u prvih šest kola Premijer lige BiH. Ovome treba dodati činjenicu da ima izuzetno mladu ekipu. Plišek je na startu pokazao razliku u odnosu na predhodnike. Modernizirao je posljednju liniju oslonivši se na čvrsti 4-4-2 sistem, u kojem je njegova vizija - posjed lopte, kreacija i mašta došla do punog izražaja. Možda do kraja prvenstva strateg koji je otkrio Edina Džeku, postavi još neki rekord na Koševu. Da nije smijesno bilo bi zalosno sa kim su igrali ?????????
za sve su krivi narandžasti dresovi
pod hitno ovi torpedovcima zabraniti da jedu vrislice vidite sta virslice cine od ljudi eto da znate nema vise virslica pa vi vidite kako cete dalje ugledajte se na zelju oni jedu buhtlice i zato dobivaju tekme reci te tuljumba tici da vam dostavi buhtlica iz pekare bitici :D
BORDO.ODIN, kralju... :) Bukvalno, trazim tvoj komentar nakon slicnih clanaka o Sarajevu.
STETA STO JE KRAJ JESENJEG DIJELA, KAKO JE ZELJOU KRENULO POBJEGLI BI 10 BODOVA SVIMA. ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI ! ! ! ! ! !
Najjači adut Sarajeva je Čeh Jirži Plišek je u šest kola uspio napraviti odlične rezultate i najavio ozbiljne domete. Recimo, gol razlika u dvije gostujuće utakmice iznosi 8:1, a ukupna gol razlika je 19:5 u korist Sarajeva. U četiri utakmice tim sa Koševa postigao je po četiri gola. To nikome prije njega nije pošlo za rukom. Stručnjaci kažu da su tri ključne karike za uspjeh u sportu, poslu i životu - želja, vjera i moć. I to upravo tim redom. Tim sa Koševa ispunio je sva tri uslova u prvih šest kola Premijer lige BiH. Ovome treba dodati činjenicu da ima izuzetno mladu ekipu. Plišek je na startu pokazao razliku u odnosu na predhodnike. Modernizirao je posljednju liniju oslonivši se na čvrsti 4-4-2 sistem, u kojem je njegova vizija - posjed lopte, kreacija i mašta došla do punog izražaja. Možda do kraja prvenstva strateg koji je otkrio Edina Džeku, postavi još neki rekord na Koševu. Napisao: Edin Isanovic (12. 09. 2011.)
torpedo je upravo tamo gdje mu je i mjesto
SRECA ZA PITARE JE STO SU IMALI DOBAR RASPORED I STO SU KUPILI UTAKMICU U PRIJEDORU INACE BI IM I OVA SEZONA PROPALA ALI NIJE SVE TAKO CRNO EVO VEC JE SKORO A SIGURAN SAM DA CE BITI JOS POJACANJA TU TAKO DA CE BITI PUNO BOLJI I IMAJU SANSU DA OSVOJE TITULU PO MENI VECU NEGO ZELJO AKO NE DOVEDE JEDNOG STOPERA I JOS JEDNOG NAPADACA.
NAPRIJED PLAVA PRUGO, ŽELJEZNIČAR ALEEEE
Djeda Mraz..on je najveci krivac.
ma koga ce odvesti? kakvi talenti? gdje su?
RASPAO SE TORPEDO! FUJ!
Pljuvali ste po Musemicu a sa njim ste osvojili sve u ovoj nasoj ligi i postigli ste najbolje rezultate upravo sa njim. Trebali ste izbaciti Borac, vise bi volio Vas vidjeti u polufinalu nego njih. isto ce se i sa nama dogoditi kad otjeraju Osima. ovu su nasa najbolja dva trenera od postojanja PL. pozdrav sa JUGA.