Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast
Ma ne..kao što čičkovo ulje -kosica-vozdrica kaže, ima tamo neko udruženje čije ime neću ni da izgovorim, a nisu ni marke unjeli u klub! Mozda je istina, ali ovi prije nisu ni unjeli ali su zato mnogo iznjeli. A ne sjecam se da su ikada napravili ovako lijep gest. Svaka cast, ima nade ;)
HAHHAHA JA DRESOVA.............. OBICNE MAJCE!!!!!!!!!!!!!!!! A JA PROPAGANDE!!!!!!!!!!!!!!!
tako se to radi, bravo bp!!
@ BORDO.ODIN 26.08.2011. u 09:18 @ rooney 26.08.2011. u 09:18 ALA ZAUDARATE NA PITARSKU S P E R M U ! !! ! COVJEK NE ZNA KAKO SMRDI DOK VAS DVOJICA NE ZINETE .
JOS JEDAN U NIZU PRANJA NOVCA, ZASTO NE ISTRAZITE DA JE JEDAN DRES PRIKAZAN PO CIJENI VECOJ OD 200KM, STA NAM MAFIJA RADI OD KLUBA TUGO GOLEMA.
pazarich
znam ovo djecu, dodju kod nas pa protiv nas vjezbaju za turnire :D Ima jedan Brzi, svi njemu daju loptu i on samo trci :D A trener im je haos, zovu ga ilijaski Murinjo :D Drago mi je za ovo pravo, jedva cekam da ih vidim u dresovima :D
Ono, baš, al` baš smo jaki.
cija je ovo octavia scout? jeli suljina? asa ulaze u nadi da ce plisani i ovoga negdje tushnuti ko dzeksona.
Kud god da krenem tebi se vračam ponovo.....
Aferim
raja iz \"Jalijasa\"
Suljke duša Sarajeva, svaka vam čast momci..:)