Nakon incidenta u Banjoj Luci
12
Borac oštro osudio ponašanje navijača
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za Borac.Pozitivno izneaneđenje je ova izjava.
Uvijek ima normalnih ljudi.Svaka cact ljudima iz uprave Borca.Nisu oni krivi sto na tribinama kreteni pjevaju fasisticke pjesme,a to su djeca koja su se rodila u ratu i posle njega.U svakom zitu kukolja ima!!!
Baja g.l.u.p si...ova izjava je sigurno bila uvjet da Borac dobije manju kaznu...oni misle isto kao i navijači samo je ovo politika da se dobije manja kazna...
Borac nastavlja niz u prkinutim utakmicama . Ne zelim da me se pogrsno shvati , ali ja sam kaznu oduzimanja bodova ( 20 ) i jedno 20 utakmica min 50 km daleko od BL . Vakat je da se ovo zaustavi dok se ne desi nesto gore . Shvatam ja ne volis nekoga , pa i mrzis ga , ubio bi , pobio , ali dosta vas je vise nacionalisti , vratite nam bar sport , nama malo normalnijima da na miru uzivamo jer mi volimo sport i radi njega idemo na utakmice !
E moj seljoberu,nepismeni...Ajde da te naucim malo,ako se pise Banjaluka,spojeno,onda je u Banjaluci,ako napisemo Banja Luka,onda je u Banjoj Luci.Razumijes? Trener Borca je trebao ostaviti ekipu u svlacionici na poluvremenu,gospodski bi se stavilo do znanja,da ne zelimo kradje pred nasim ocima,ne bi bilo frke sa sudijom,ne bi bilo kazni,i tako dalje,i tako dalje.Ovako,ebali smo jeza u ledja.
zasto u banjoj luci? a ne banja luci?? aaaahhhhhhaaahah
Ne znam što ovaj Portal nije objavio da je Borac kažnjen..... slušajte dobro pobornici Komiteta..... sa samo 6 utakmica bez publike i pazite ovo sa 10.000 KM....., SRAMOTA, SRAMOTA...SRAMOTA.....nemojte mi više pričati o Komitetu za NEnormalizaciju i njegovom predsjedniku i ostalima..... Valjda vam je sad jasno kako \"radi\" taj Komitet i koga oni forsiraju i guraju desetljeće (Željo, Borac i Široki)..... Klubovi zbog kojih je uništen BH fudbal, Klubovi zbog kojih je zabranjeno ići gledati utakmice svoga Kluba na gostovanja, Klubovi koji nas iz godine u godinu brukaju u Evropi i da ne nabrajam više..... KOMITET ZA SRAMOĆENJE BH FUDBALA.....
i bosnjackog postenja ti fali u ovoj recenici
baš mi je drago čitati da se uprava tako jasno distancira od kretena. Bravo.
Sacuvaj me Boze srpskog junastva i hrvatske kulture...
svi smo mi borac
u ovom zadnjem dijelu saopstenja isto ko da zele da kazu da je delegat kriv zbog svega ovoga , on je trebao prekinuti , a onaj im kreten trener jos i odobrava ovo sto su uradili ... moze komotno sa levatom spahom , tu su negdje
prvada za borac XD
cekamo vas...?
Srpaska lopovska posla, misle neko je glup da ne konta da je to sve ista fela................. MRS
živim za trenutak da se suspenzija ukine pa da lešinari opet dođu na grbavicu!!e vidjećemo se kunam vam se ...šatro mangupi..
http://betdojava.blogger.ba/ S NAMA ODIGRATI JE SIGURNO! Email: [email protected]