Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leo je kažnjen zbog 4 žuta kartona, a ne zbog simulacije, ovaj karton mu je bio četvrti u ovoj sezoni i automatski je suspendovan sljedeću utakmicu. Zamolit ću autora ovog članka da se ubuduće ne ofira sa ovakvim i sličnim provalama. Hvala!
jedini moron si ti , bonuci stoper a messi napadac i ti poredis njih 2 ? go kill yourself and make a better life to all of us !
Ovo je smijesno,da mi je vidjeti koja ekipa ne simulira.Igra Barcelone se zasniva samo na tim simuliranjima i valjanjem po terenu,al\' to nikoo ne vidi,a kad smoo mi u pitanju onda je drugacije.Forza Juveee!!!!!!Bonuccii!!!
.e.bo te messi u .p.akas!! sto u srijedu protiv benfice nije zabio gol .m.ater mu j.e.bem, dabogda pogino odmah!!
Klinsman je izmislio simuliranje i svaki igrac simulira, neki to bolje a neki lose kao sto je Bonucci Ali makar je se covjek javno izvinuo, a ne ko ostali igraci koji simuliraju npr igraci barce i reala i jos se zale 2 sedmice poslije utakmice na faul koji nije ni postojao Forza JUVEE!!!
ko da ga je rafal pokosio
tekst koji si napisao protiv juventusa i kome si toliko posvetio paznje u negativnom smislu moze samo osoba koja ima kompleks od juvea,@lol navijas sigurno za inter ili milan...sta ti kompleksas jedan znas razliku izmedju fudbala i lopova!!!!
Ja ne vidim nikakvo simuliranje ovdje. Iz aviona se vidi da mu je golman nagazio na nogu i oborio ga.
Koji naslov majko mila ! -- TRAGIKOMICNO , ajde ok je da je komedija al zasto bi bila tragedija ?!?!
koji moron vidis, da je messi bio umjesto njega dao bi go zatvorenih ociju zato je messi bog
iskljuci mozak, ukljuci klix.
pa juventusova historija se zasniva na simuliranjima, namjestanjima i slicno. ovo je zamazivanje ociju. da su gubili ili da je bilo 0:0 mislite ne bi svirao penal. jeste naivni. najveci lopovi koje je fudbalski svijet vidio
Juventus, sta vise rec;)
hahahahha pa ne postoji ekipa koja ne simulira...ovo je smijesno