Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mi moramo biti presretni i Bogu zahvalni što smo se kvalifikovali,a dalje šta bude... Zmajevi sretno!
Upravo tako.Sada umjesto da smo sretni sto idemo na svjetsko mi se preseravamo oko liste igraca i stvaramo losu atmosferu,a znamo da se nece nista promijeniti.Samo treba prihvatiti to kako jeste i cekati zvizduk za pocetak.
Ne mogu biti sretan da na SP ide Tino-Sven Sušić, a da ne ide Elvir Rahimić. O tome se radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
mi smo majstori za stvaranje negativne atmosfere
Prije bi se reklo da je Sušić majstor stvaranja negativne atmosfrere. Tino-Sven Sušić nije ni blizu kvaliteta da igra za reprezentaciju.
Ne gile mi smo krkani,u njemackoj da je isto ovako trener uradio odmah bi poslje predkonfefencije dobio nogu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zanima me koliko igralcev BIH je igralo v mlajših selekcijah v domačih klubih. npr: Edin Đeko je igral v mlajših kategorijah Željota, kdo je še? (Begović,Pjanić,Misimović,Salihović,Svinki Tinki Suši, Salihović) Mislim, da so igralci v oklepajih naredili prve korake v tujini, torej vaša repka je večinoma sestavljena iz igralcev, ki so začeli svojo pot v tujini. Zanimivo: Vaš diamant kot ga radi kličete pa je začel v Sarajevskem Željotu! Edin Đeko je vrhunski napadalec. Goran Galesic, Miroslav Stevanovic, Marko Maletic, Sead Hajrovic Zakaj niso dobili tudi mlajši igralci vsaj vpoklic na priprave lahko bi jih poklical 30 ter bi tako nabirali izkušnje ob bok svojih najboljših rojakov,...
Avdukic (Borac Banja Luka) Ognjen Vranjes (Borac Banja Luka) Ervin Zukanovic (Zeljeznicar) Emir Spahic (Celik Zenica) Toni Sunjic (Zrinjski Mostar) Avdija Vrsajevic (Celik Zenica) Senijad Ibricic (Podgrmec Sanski Most) Edin Visca (Zeljeznicar) Edin Dzeko (Zeljeznicar)
http://bet365.blogger.ba/ 100 eura besplatno !
Ovo je veličina i karakter - svaka čast momčino MIROSLAV STEVANOVIĆ http://www.sport.ba/fudbal/evo-kako-je-miroslav-stevanovic-reagovao-na-vijest-da-nije-dobio-poziv-za-brazil/
Momak prva klasa.
Spisak je odličan -k'o da ga je sastavljao Čombe sa Izetom Fazlinovićem, Samirom i Enesom iz stranke :) Svaka čast...
Bosna u Brazilu! :-) Pametnom dosta.
Bola ne rise... Usporedjivati ex-yu igrace sa Sven'om je bezobrazno..
Zaradite poštenim putem na kladionici...Kladjenje je kao boksacki mec. To je dugotrajan proces u kojem se ne gledaju usponi i padovi vec suceva odluka nakon 12. runde! Mi smo tu za vas da svaki taj mec pretvorimo u pobjedu! Ekspertni tim koji zna sto je kladjenje u punom smislu rijeci. Mi smo drukciji, mi smo diverzijalci. Pogledajte blog i ostvarujte s nama pobjede! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Niko ne stvara losu atmostferu reprezentaciji. Susic je sam stvorio pozivanjem ovih antitalenata i blamiranjem u prijateljskim utakmicama!
Booola, reci Balji da se ne za..ebaje :-) reci i Susicu istooo...
Selektor Pape je izabrao momke i kako je to red preuzeo sav teret na svoja pleća i svaka mu čast na tome, koga je zvao zvao je i vozdra mi smo već zacrtano ostvarili sad kako god da naši momci prođu na mundijalu dobro će biti.
Joj kakav je ovaj nas mentalitet. Kako smo samo prokleti. Pa svako ko je bar malo uspjesan, ne valja! Sav svijet se bori za nase ljude, svugdje su priznati. Pa pogledajte samo koliko je ljudi iz MALE BiH (posto sebi umisljamo da smo ko Rusija) otislo i priznati su pisci, muzicari, glumci, fudbaleri i da ne nabrajam dalje. Koji god fah da spomenes ima nas. Samo u BiH omladina ne valja i nista ne zna raditi a Njemacka i ostale EU drzave se bore kako da ih privuku. Za Papeta daju milione, a on odbija iz principa i onda neki trol kaze za njega da je moralna nula. Pa moralista gdje si ti, sto ti ne preuzmes reprezentaciju, udjes na klix bacis hejt i dobar za danas. Zivot ispunjen do kraja.
Huso,Haso i Fata su naj poznatiji i ko jos???
Jednostavno nisam mogao da izdržim a da se ne registrujem i da mogu nešto da napišem. Svi ovi nadriznalci fudbalski koji kritikuju Papeta i njegov rad neka se prisjete zadnjih dvije godine i kvalifikacija za SP. Pobjeđivali smo, radovali se zajedno na ulicama širom BiH i sad Pape ne valja jer je zvao bratovog sina. Volio bih da svako od vas iskreno kaže da li bi postupio isto u ovakvoj situaciji. U nšem Balkanskom mozgu uvijek ima veliki postotak želje za nepotizmom i svi mi ga koristimo i ne stidimo se toga, naprotiv ponosimo se time što imamo rodbinu u npr. bolnici, opštini. Pa što onda Pape ne bi svog bratića pokušao progurati. Ne treba zamjerati jednoj instituciji od čovjeka kakav je Pape. A sada da vidim idealnih 11 na terenu prema mišljenju svih onih koji blate selektora. Nemojte zaboraviti molim vas neke tamo Zebe Kvesiće Tadejeviće i slične fudbalere iz naše tkz. lige
Pape,ljudska nula...kad se stvarala repka nije htio ni da čuje a onda je došao na gotovo i sa ovakvom ekipom i nije trebalo mnogo pameti i sati treba odobravati ovo sto radi. Govnar
Mi bi sunce zvali mrakom da te nije AVDIJA!!
Od Bosne do Irana bosancu je dovoljna banana