Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko nece da igra za repku srcem,,taj nam ne treba
nije mi jasno zašto nekoga moliti,ni očevi im nisu patriote pa tako ni oni.Sikter iz države.Zamolite ih lijepo možda zaigraju,jadni su svi koji žale za njima.
Ako vam treba novaca, a provodite puno vremena pred računalom, onda vam preporučujem ovu stranicu. Ovdje možete gledati reklame i biti plaćeni 1 cent za svaku pogledanu reklamu. Također možete ispuanjavati ankete i biti plaćeni nekoliko cenata po anketi. Registracija je besplatna, isplata je sigurna, a može se i dobro zaraditi. Ja sam, primjerice, zaradio oko 150 dolara u 1. mjesecu ove godine. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
Ljudi, sad ih Sušić nije zvanično pozvao jer bi sa spiska otpali igrači njegovog brata menadžera, Vršajević i ekipa. Ovo je sramota i manipulacija sa javnošću a Džeko se zaletio ko muha na govno.
@@HOS Popuš ti K.U.R.A.C nama Ust-asama čet-nik mali.
Kaze se sa sela, nepismeni stvore i bitno je mali bitno ;) Klocuuu
Kod nas u Bosni važi pravilo "što više minusa dobiješ na komentar to ti je komentar pametniji"
Ti nisi pi.čk.e. u životu vidio, balavi neiz.dr.kani ku.r.č.iću ;) p.s. ponjamke ti se u nadimak ustašo
Kaže se IZ sela o ti nepismeni urbani papane i nebitno je gdje je neko rođen primitivna budalo
@@HOS Nabijem ti kevu K.U.R.Č.I.Ć.E.M
Sad kao žale zbog njih. Da im je bilo toliko stalo, davno bi se pobrinuli za to. Ali, šta drugo očekivati u ovakvoj državi..
DAJ MOMCIMA DA IGRAJU PRIJATELJSKE NEK SE DOKAZU DAL NAM TREBAJU KAKVE POSJETE I DRUZENJE
I da, to se stručno zove 'stage name', balavi neizdr.kani kurč.i.ću
Seferovic seljačina orotodoxna sa jednog sela u Sanskom Mostu!!! levattt! puu!
Ljudi, sad ih Sušić nije zvanično pozvao jer bi sa spiska otpali igrači njegovog brata menadžera, Vršajević i ekipa. Ovo je sramota i manipulacija sa javnošću a Džeko se zaletio ko muha na govno.
Kad spominješ Felixa Sturma ustani i stani mirno, balavi neizdr.kani ku.rč.iću
@samo BOSNA Pa mozel se pozvat igrač koji nema BH državljanstvo???? Moj komšija je došao iz Njemačke kad je zaratilo imao je Njemačko drzavljanstvo kad očevi ovih švicaraca nisu imali ni opanke.Taj moj drug je poginuo kad su očevi ovih švicaraca kovali planove da zdunu. Šta ti hocu rec moj Bosanac? J.E.B.E.Š šuplju priču.