Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jok ti si!!! u usta ti se poppissam i ponjamke i dobro natrpam petom da ti vise stane. poselami sestru gurbetu i smanji malo dozivljaj kad sebi karas mater.
@zajbant JESI LI TO TI NEKI MANGUP??? HAJ ODJEBI SA OVOG PORTALA SMEĆE JEDNO FAŠISTIČKO
glavaš ne može dvije ovce voditi a ne repku taj čovjek koji nikada nije bio fudbaler kad u olimpiku sa nijazovom logistikom nije mogao ništa ne može ni ovdje sigurno
Idi bolan reci staroj da sidje sa lukavicke ceste - sramota i stid da je bude bruka rod i porod pa ko god svirne ona mu poflauta ili se nazigu. Zegaju je ljudi za cenera. De joj reci da ti dodje sine dacu vam ja po 2 marke za polivene.
sahvete dilbere, nek ti ga mama poglaba u slast samo ga prije toga zacivu sestri u pakas dubokooooo!!
Malo ko bi se javno protivio što ga žele za selektora samo jer se zove Vlatko. Svaka čast!
Ne sam Safeteeeeeee :D
@zajbant, Dovedi mamu da zaradi 10 KM. :-)
Cuj elitno. Pa zar se ovo g0vno kod nas moze zvati elitnim?!?!?!
ma vjeruj m jarane, kad je BH repka u pitanju,..... \"i mene zaboli\"!
Lijepi odgovori
Glavaš vozdra