Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klocina koja od koje nikad neće biti nikakve koristi. Lika definitivno otjerat u 3 lijepe. Osim po redovnom cirkusu koji pravi nipočemu drugom nije bitan. Svojim izjavama samo motivira protivničke igrače. Neka su im pokazali kako se igra. Pirlo se pod hitno oprostit s reprezentacijom. Samo šteti njegovoj besprijekornoj karijeri igranje s uvakvim uhljupima. Pirlo, Buffon ... institucije svjetskog fudbala. Budaloteli karikatura od sportiste i fudbalera. Još da im Suki šukne pa da spektakl bude potpun. Hajmo Urugvaj, 3 miliona stanovnika a ovakva fudbalska nacija.
Igraju u Lotto dresovima kao i Hrvati 98.
da hoce jos i i urugvaj izbacit italijane bio bi presreta, pa nek se onda baloteli kurči po italiji
Vidi odma poceli da se sile gori su od nas :)
Potukli su Urugvajce i Italijane, imaju radi čega da se sile. Mi se silimo tri dana prije nego što utakmica počne. Nek' se ljuti k'o hoće, ali to nam je velika mana.
Egzotika i dalje vlada. Kostarika ili Slonovaca, neko se se skrasiti u QF, a onda idu na megdan Hrvatskoj/Mexiku ili Cileu. Idealna prilika da imamo ovaj puta top iznenadjenje u polufinalu. Ja se nadam da kockasti mogu otici do kraja, pa onda bez Bobana odigrati polufinale i otici na Maracanu, gdje ce ih cekati Njemci, a koji oduvijek imaju kompleks od Hrvatske. Dakle, Hrvatska ima otvoren put do titule. Zrijeb je pukao, otvorio se prostor
Evropskim zemljama ocigledno tesko pada tropska klima
Covjek ostavio i srce i zube na terenu