Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I meni brt.:D
pa ne brine me milan uvijek ima igraca 30 + koji zele otici tamo. problem milana je sto poslije one generacije sa sevcenkom i ostlima kada su sve gazili pred sobom nisu doveli mlade a dobre igrace a imali su lovu. sada kada dovedu hondu slave kao da im je dosao messi. imaju par kvalitetnih igraca ali nemaju ekipe za vrh italije.
Ljuudinoo !!
Također.
Nikad u zivotu necu moci shvatiti zasto dizu Balotelija toliko u nebesa. Nijedne jedine utakmice psim one protiv njemacke na EP-u nije odigrao na nivou igraca svjetske klase. Po meni nije ni medju top100 igraca. Ne zn sta ljudi vide u tom neodgojenom majmunu.
Kevine Princu BoatenŽe... Svaka čast za ovo! Uvijek si bio dio nas! Brigatte Rossoneri!!! Forza Milan!!!!
I meni je žao Milana,a Mario nikako da postane svjestan...ima 5 godina traje osvješćivanje.