Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega bi Hajduk trebao tuziti zbog toga kako ih je blamirao kao igrac.Veliki ali nedorecen talenat.
KOCKAR,ALKOHOLIČMAR,KURVAR i.....LOPOV.MOŽEŠ DOBITI SAMO JEDAN BEZ KOSTIJU I BEZ RAMENA...AJ TINKS PETATHTIKVA...EEE...EEEE..
A da li naš vrli rejs hefendija Serić tinks da je Blaž zaslužio kompenzaciju zbog pretrpljene duševne boli?
Ma ceok kockar, nestalo para i sad se nada da ce ga neko pogurati buhahahaha idi od Svinjskog trazi imaju vise od Hajduka hahahaha
Zanima me, čisto informativno, kako vi Hercegovci gledate na ovo? Domaći čovjek tuži domaći klub. Tko je najbrojniji dole kod vas Torcida, BBB, Armada? I usput, ako može, kakve su šanse Hrvatske sa Čilićem i Dodigom protiv Srbije? Valjda će naletiti neko od onih na političkim temama sveprisutnih Mostaraca, Čapljinaca, Lištičana...
joa papana minhena...
JA NIKOG NE VRIJEDJAM ,VALJDA IMA DOVOLJNO DEMOKRATIJE DA SAM SEBI SMIJEM JEBATI MATER U SMRDLJIVA CETNICKA USTA. ILI I ZA TO TREBAM TRAZITI DOZVOLU REISA CERICA???