Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hefendija pa nemogu da vjeujem o cemu pises par mjeseci pa od svi nacija,nacionalnosti,etnicki grupa plemena itd najsmrdljiviji su srbi pogotovo kad se najedu slanine i bijelog luka neznam odakle si i gdje budes ali izadji malo po pijacama i ulicama smrdske treba ti maska da prodjes
Samo treba video i nish vise....
aaaa Boze ..sve predznaci sudnjeg dana...cuuj ukinut ofsajd
Moj analni srpski otvor u srpskoj republici na srpskom brdu u srpskoj sumi je veoma osjetljiv i ima posebnu aromu,samo srbin zna njenu pravu dragocjenost!
Ukini sebe i Plainija majku vam vasu lopovsku
Naravno brate moj hefendija da bi ti ga rado zavukao po muslimanskim propisima hanalno!
Bil\' mi ga kogod zavuko u supak??? Jes da smrdim al\' okupacu se majke mi smrdljive
pjeni ti se staroj sperma iz usta znas :D? cuj ovog da ukine ofsajd.to se nece desiti,a ovaj je jos jaci dole kaze da se ukine igranje glavom..na tome ti se zasniva 50% fudbala bolan.igranje glavom
A da li znate braćo moja draga da je naš vrli rejs hefendija Serić zabrinut zbog sve većeg broja bošnjaka koji pjene na usta?
Daj ba blateru ne kaki ocati hehe Cuj da ukine offside XD onda ukini i linijske sudije majmune stari
@ tufeklija: jebe ih copy-paste i mehaničko pisanje:)
Koji god da si vlah iz rashke sa smrdochetnickim idejama - nadji par dobrih bosancerosa da te zgute genetski privlacnim glavutanima a pop Pavle nek ti ga namaze svetom vodicom ne bi l sta izrodio - pleme ti retardirano jebem, ne bi l se bar od dobrog kurca smirio i otisao od tog monitora.
@ Pipo, sirotinjo uboga, je de da bi volio da ti Džeko taprči sestru??? Dao bi ti čovjek sigurno da se ponekad provozaš u njegovom novom VWu:)
@ Pipo - Pipo Inzaghi zvani Smećar, a ti si Pipo zvani Kurčina
ja sam za ukidanje srba. zrak i voda će biti čišći, šume zelenije, djeca sretnija. i fudbal će doć do sebe sigurno.