Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E daboga i vas izbacili kao sto ste to vi radili nama i Irskoj. Dabogda dobili gol rukom i dabogda vam svirali nepostojeci penal, pogascino od naroda! Nema mi mrze reprezentacije od vas, zajedno sa Engleskom i Portugalom. Nadam se da vam je ovo zadnje takmicenje gdje ste se plasirali.
Sve dok se jednom pošteno ne plasirate, kao Zidane-ova generacija, bit ćete krpe za napucavanje.Da ste neka reprezentacija ne bi se onoliko veselili penalu u kvalifikacijama, jade jadave....Nije problem ni selektor ni igrači, nego svi zajedno, cjela Francuska pogana.Opštepoznato da je riječ o najpoganijem narodu svijet...izuzev srbaća :D
Moja stara se maštrafi za krišku marmelade...