Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odkako je cantona prestao igrati fudbal nije bilo veceg autoriteta na terenu od zlatana..bukvalno svi drhte pred njim...kad se samo sjetim naseg spahe i duela leverkuzena i psg-a lani
lijepo oko sto se ona razumije u nogomet :)
Da li si ti Sanja , ili samo sanja(š) 90 (devedesete) ..?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda da je ovaj čovjek unaprijed osuđen na kritiku što god uradio, ali baš briga Zlatana za to, on fura po svome, respekt.
Tevhida Thea Rekić lopov koja je prevarila malog i porodicu mu i klrpila ostatak. para
Zlatan treba da pokloni jenog od svojih Ferarija, te da animira i ostale zvijezde da to ucine. A to onda treba prodati na aukciji. Te pare treba donirati onima koji se istinski i prakticno brinu za gladne. Tetoviranje, skidanje dresa, i cijena koju platis dobivanjem zutog kartona izgleda kao infantilna samopromocija.
Jedan od Zlatanovih idola je Muhammad Ali. Samo Zlatan nikad ne moze biti ono sto je Ali.
Desifrovati Ibrahimovica moze se ako se procita knjiga "ja sam Zlatan". Ovo sto je napravio vise mi lici na samopromociju nego na pomoc gladnima'into mu zamjeram.
Ako ništa bar pokazuje sve strane svoje naravi a ne kao mirni svetac Messi ili ufurani Ronaldo
ma kome Ibrahimovic mlati praznu slamu pa djecak koji je umirao otisao mu u Pariz a on ga nije ni vidjeo iako je sve bilo zakazano .....ibrahimovic je kara kao covjek kao igrac je top 5 u danasnjem fudbalu
Ibra nista nije znao jer je vec bio u svedskoj nego je takozvana humanitarka dogovorila susret odvela malog tamo da obidje stadion psg-a i klepila ostatak para i pobjegla.
Zna se ko je prevario malog i njegovu porodicu i uzeo pare takozvana humanitarka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sad samo moze da mu popusi
Dosao vakat da je zuti karton bitniji od skretanja paznje na stotine miliona gladnih usta, c c c... Umjesto da je rekao "Ma i da je crveni, vrijedi..." Eeeee...
Ma sta se tu ima skretati paznja na siromastvo, i ptice na grani znaju da ima puno siromasnih u svijetu.Otvori novcanik i pomozi.
Rekao Ibra da ce Blanc-ovo ime na tuki tetovirati.
Blanku vokri,sto Ibra nije tetoviro i njegovo ime!
Imal dje kaseta s njegovim tetovazama,pita teletina?!
Šta reći? http://www.dodaj.rs/f/3w/Yy/2foauetO/548a1216c5a7d5b40cf7da86.jpg
Lijep gest. Dokle ce trajati?