Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I vamo imas mbapea koji leti po terenu protiv maroka. A majka mu marokanka.
Mama mu je iz Alzira. Ne lupaj.
4:0 za Francusku, Messi napusta teren placuci.
Ovdje se navija za Messija ne za Argentinu, taj covjek je zasluzio trofej svjetskog prvaka. Nestvarno zvuci ali ne postoji trofej koji on nije osvojio sem ovog.
Hahahahahahahah 👍👍👍
Isreno i meni kao Hrvatu ne bi bilo toliko mrsko da je Maroko bio 3. obzirom da smo mi vec bili i 2. na Svijetu, a i prvi su tim iz citave Afrike koji je otisao ovako daleko !
Neka Argentina pokaze bolji timski duh i cistu igru, pa ce zasluziti trofej, jedan vanserijski igrac ne moze osvajati trofeje za cijelu ekipu.
čekam dan kada će sp osvojiti neka repka koja nije iz vrha svijetskog fudbala
VAR to neće dozvoliti ... prevelika je lova u pitanju ...
to je ta tolerantna Evropa
Da igra i SAO Romanija protiv Argentine navijao bi za Romaniju. Nema odvratnije repke od Argentina ca.
Nadigrati će Francuzi Argentinu, može se Mesi kočoperit!
Ovo prepisali od Dode 😂
Evo uzdrmalo i u Stocu
Argentina World Champion '22 :)
medijski rat protiv reprezentacije plaćen od arapskih oligarha jer oni otvoreno svi navijaju za argentinu i za brazil dok se takmičio,razlog je da te zemlje nikad nisu ubijali arape ni u davnoj prošlosti kao ni u ovim novim tzv. mirovnim misijama od 2003. pa nadalje
Mozes li minut bez politike
Haman da nije centrala debila kod nas,ima svugdje....svega
Trezege je bio sasvim dobar napadač. Zlatni golu finalu Eura 2000. se pamti, ali sudbina se poigrala pa je upravo on mašio penal u finalu Svjetskog prvenstva 2006. također protiv Italije
Od pocetka se sve namjesta da messi uzme titulu od sudija, var, pa i ovo sa benzemom poturanje i sve drugo. Vlasnici psg su katarani koji to sve steluju za licni profit. Cijela planeta je jadna kad dozvoljava sebi da vlasnici psg odredjuju tok jednog svjetskog prvenstva.
Mislim da njima vise odgovara da Mbape osvoji jer bi mu skočila cijena, on je njihov kapitalac a ne Messi!
Njemu je cijena svakako u nebesima, pitanje je samo koji klub je spreman dovesti igrača za tolike pare, igrača koji je u psg-u bio član uprave kluba. Mislim da bi u mnogim klubovima imao loše odnose sa ostalim igračima jer je baš sebičan i da bi bio loš potez dovesti ga ali eto vidjet ćemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trezeguet je na pola Argentinac, odrastao u Buenos Airesu