Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako iole normalan zna da je skoro sve na ovom pisljivom svijetu namjesteno,a posebno tamo gdje se vrte velike pare.
da srbi razumiju sta ovi pricaju u ovom clipu XD
koga briga?! rade ljudi svoj posao da naprave završnicu kako bi svako priželjkivao. sasavim je logično da je sve namješteno pa možda i same utakmice. previše je love u igri da bude sve samo sreća :)
Jao jao, ne kazem da mozda nije namjesteno ali ovaj video i ovo je smijesno...pa ovaj gleda u kugle i uzme jednu kuglicu i lafo mijesa nesto i izvadi je....kao da na kuglicama pise ko se nalazi u njoj, Obratite paznju kako gleda kuglice !! SMIJESNO !!
Normalno da se namješta jer , NIŠTA NIJE SLUČAJNO !
@Bostranac...otkud znas da FIFA nema bas taj iliontako slican trik?
MA ŠTIMA SE ZADNJIH 6-7GODINA,ČAK JE I FEGUSON BIO KAŽNJEN OD STRANE UEFE RADI TOGA..RADI SE O TOME DA SE SVE ŠTIMA,PA I IZBOR IGRAČA I TRENERA..SVE SE ŠTIMA
svee jeeee laaaaz....
opasni ovi turci.
Smijesno..........pa zar ste slijepi zar ne vidite da svaki put kad spusti ruku u zdjelu uzme jednu kuglicu izmedju palca i kaziprsta i onda "lafo" mijesa kuglice, a onda uzme tu kuglicu koju je stavio izmedju palca i kaziprsta. vjerovatno na svakoj kuglici ima oznaka po kojoj on zna koju slijedecu da uzme.....cuj fifa se nije ocitovala, pa kad bi se ona ocitovala na svakakve gluposti gdje bi joj bio kraj.....
Turcine na kur.ci.ne. Ovo je samo hejterima i nacionalno nastrojenim djecurlijama.
ovi kurci se prepali velikog Reala al svakako UEFA=MAFIA
3:00 hahaahahhhahaha NAJJAČI lik.. hahahahahhahahahhahhahah
Uplasili se turci Ronalda i ostalih meleka iz Reala pa da im je da privuku paznju na sebe ne bil se ponovilo izvlacenje :)
Jeste li promjetli da svaki put prije nego izvuce lopticu zavuce ruku u djep ??
Cuj klubovi se ne bune,pa bunijo se Manchester,pa ce mo dalje vidjeti ko je sljedeca zrtva.Svake godine nekog shebu al et posto smo mi korumpirani vjerovacemo da oni nisu.
@Došlo Nema veze nema veze moze i na breze ...