Nema kraja nedaćama na Tušnju
5
Bivši igrači od Slobode potražuju 160.000 KM
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka im gradonačelnik da.Ionako je potrošio silne pare na kojekave gluposti i budalaštine,a klub sa takvom tradicijiom i imenom (bez ozira na često nezdravi rivalitet Slobode i sarajevskih ekipa),uz to iz jednog od najvećih gradova i BiH,tavori u prvoj ligi (faktički to je druga liga,mada se naša pretendeciozno zaiva premijer liga).Šta je sa stadionom Tušanja,koji se gradi kao Skadar na Bojani,pa navbijači Sarajeva i želje uvijek stisnuti u isti čošak godinama sa obrazloženjem gradi se.Svake godine ista slika.Sramota.Ugasiše se skor Slolboda Dita i Jedinstvo Aida.A bili ponos grada i države.Neka se upita neko zašto.Naravno najlakše se vaditi na suce i da su drugi namještali utakmice.
PLACEM BRACO PO SOLI.MAFIJASKA UPRAVA NAS JE DOVELA DO OVE SITUACIJE.GDJE SU TI SILNI BIZNISMENI I PECATI KOJI SU UDARENI NA UGOVORE.BRACO PO SOLI PLACEM KAO MALO DJETE POSLIJE PORODA.
Slobodu su sahranili Sabovici. Davali su nesto para, klub zaduzivali pozajmicama prem njima, sa igracima potpisivali nerealne ugovore. Kad bi malo procackali po klupskim papirima vidjeli bi da im je Sloboda duzna milion KM. Svjesno radjeno!
JEDI - G O V N A !!
Sta ce im fudbal neka naprave klub sportova na slanoj vodi
moze li pojasnjenje, kada je to sloboda bila renomirani klub? hvala
bilo bi najbolje da Sloboda promijeni ime u Fukare,a da se navijači zovu Sloboda??? F.K Sloboda 1919 - 2012 R.I.P
A kad se spomene regionalna liga prvi se guraju, a nemaju para za cvajte
Seljacki i mesarski klub koji treba ugasiti sto prije
oni su 0,jaje,kinez, indijanac hahahahhahahaahhahaah
Jel to Davud uzeo, treba znati da jedino on će imati koristi od toga. Soboda je truho tim kao i Tuzla čitava. Nek ima jezeraa valjda će biti od sportskih klubova neko veslanje, plivanje i sl.
nisu djaba fukare...kad su oni bili klub nikad... samo grabe novac i nije ni cudo sto su svima duzni ..kad se prao novac...