Luka Modrić
0

"Bit će teško do četvrtog mjesta, ali bolji smo od Cityja"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Luka Modrić priznao je u kratkom razgovoru za Sky Sports News da će njegovom Tottenhamu biti teško uhvatiti četvrto mjesto u Premierligi iako smatra da su Spursi bolja ekipa od Manchester Cityja.

Dva su se spomenuta kluba i prošle sezone borila za mjesto u Ligi prvaka, a sretni su dobitnici ispali nogometaši Tottenhama. Situacija je i ove sezone nakon 30 kola slična, City je četvrti s 53 boda, a Tottenham peti s četiri boda manje, ali i odigranom utakmicom manje.

"Bit će teže nego prošle godine, ali mislim da imamo dovoljno kvaliteta u timu i da možemo ponoviti prošlu sezonu. Bit će teško, ali smatram da smo bolji od Cityja, a još nas čeka i utakmica protiv njih (10. maja, op. a.). Mislim da će ta utakmica, kao i lani, biti odlučujuća za četvrto mjesto", istakao je hrvatski veznjak.

Utakmica zaostatka koju Tottenham ima je upravo ona protiv njegovog najvećeg rivala Arsenala, a bit će odigrana 20. aprila na White Hart Laneu. Spursi su na Emiratesu ranije ove sezone slavili s 3-2, a Modrić se već raduje novom izazovu protiv "topnika".

"To je najbolja utakmica koju možeš igrati u Premierligi. Već smo ih pobijedili na njihovom terenu, pa ne vidim razloga zašto to ne bismo ponovili pred svojim navijačima gdje i inače igramo stvarno dobro. Bit će to dobra utakmica i za nas i za sve", najavio je Modrić.