Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugo nam dusmani zivili pa od zavisti rak dobili ....
Idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo BiH! Sa srecom rukometasima i nogometasima! Neka i rukomet i fudbal bude nerjeseno i eto nam srece velike!
Ante sram da te bude ja prije dvije noci svim srcem navijao za Hrvatsku i skoro da sam zaplakao sto izgubise i sudceve neparavde a ti ovdje dosao ko nacionalista isto kao i gospodin iz republike srpske u vom portalu i vrijedjate zemlju u kojoj ste rodjeni neka vas je sram i janda majka sto rodi takve rasiste cast postenim Hrvatima i Srbima sam vas bilo
Čuj skoro zaplakao, ma nije ni tebi dobro..
Fuj bih
Mozda za trokutistan od 24%
Još 14 sati. Halalite zbog odbrojavanja. Mnogo sam nervozna.
ZEMLJO MOJA JEDINA OD JADRANA DO KOSOVA , TEBE VOLIM JA...!!!
Sve informaciji o Seriji A čitajte na www.calcio-balkan.com. Naša facebook stranica: https://www.facebook.com/pages/calcio-balkancom/816890738327675?ref_type=bookmark
1990 godina Svjetsko prvenstvo u Italiji, yugoslavija igrala protiv njemačke, rat, država se raspala, a mi smo cekali 24 godine da ponovo navijamo za svoju drzavu na svjetskom prvenstvu! Danas se osjećam super, bez obzira na ishod utakmice!
...kad vratim film unazad, kao da je juče bilo...
Vi starci neki ;)