Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obradovat' cete nas kao i svake godine,najavite titulu pa na kraju ništa od toga.. ;)
Rokni se spasi svijet
Bordo balerine ja se bojim ove tekme , kao svake kad igrate vi , na zalost doveli ste nas na to da gubimo zivce , nerviramo se , a jebe se vama , imate sponzora , para i ludiloooo ha ya , plate ne kasne ... Musemic mora otici prvo to , drugo vi morate igrati fudbal , ne hodati po terenu .... Zao mi je sto ovako pisem za klub za kojeg zivim , ali ovo je samo istina ... Sa ovom igrom nama nema titule , mnoge stvari se treebaju posloziti jos , da titula dodje na nasu stranu .. Prvo jos ova 3 kola pa pauza , dovesti nekoliko igraca , registrovati Bilbiju , i naravno Musemicu zahvaliti za sve ... Mozda je rijesenje svega ovoga , i strani trener , samo da nije iz BIH ..
Nije musemic kriv,i ako si navijac sarajeva budi to kada sarajevo pobjedjuje i gubi .
edin merlin od tebe sigurno veci navijac nema tekme da sam propustio to cu ti dokazat a ovo su cinjenice i mene bole
“Odbrana Slavije je među slabijim u ligi, o tome svjedoči i podatak da su primili 26 golova" - vidili smo sinoc kako bahati prolaze !
Meni nije jasno kako si ti prosao u skoli ... :)