Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep komentar. Nasmio si me, a donekle si i u pravu. Eto Marko imas ovdje odgovor i procitaj ga izmedju redova.
Marko svaka cast. Respect brate
zasluzio je covjek da se oprosti od reprezentacije..al koda onaj sišic zna uopste za njega...on nezna ni ko igra u repki .
Maximum respect za pravoga Bosanca i Hercegovca!!!! I nadam se da će imati priliku za dostojanstven oproštaj sa navijačima repke za koju je igrao i srcem i dušom. Set courage Marko i veliko hvala za sjajne partije koji si pružio u BH dresu.
Sušić ne zna ni sad ko mu igra. Vjerovatno nije nikad ni cuo za Marka.
ova zadnja recenica je glupost. oprostajna utakmica nije losa ideja, ali da Susic sada poziva Topica samo da bi se ovaj oprostio..to je nidje veze :P
Ma pot.uri.ca i to ga je dovelo u reprezentaciju. Znači, nečovjek koji se prodao... Eto vam ga, može poslužiti umjesto one boce s vodom u WC-u...
sto ne mogu ovih bljutavih komentara odredenih ljudi koji su vjerovatno kad je marko igrao bili negdje po rupama zavucceni i sad odjednom su patriote domoljubi ili sta ti znam vec.. da je vise ovakvih ljudskih velicina mi ne bi bili ovdje gdje jesmo... i to se ne odnosi samo na sport nego uopceno.. covjece svaka cast...
Marko care ,zasluzujes i vise od jedne oprostajne. ljudino sve najbolje
Marko ti si istinska legenda BiH fudbala.Nikada nećemo zaboraviti utakmicu kada si za u-21 otišao do klupe hrvatske selekcije i ljubio grb sa ljiljanima(kada mnogi katolici u BiH nisu smjeli ni reći da je BiH uopšte država),a prije toga si odbio igrati za njih!!!Legendo zaslužio si i 3 oproštajne utakmice ako treba.
Ne obaziri se na budale... bio si i ostao ljudska i igračka veličina... Hvala ti za sve...
Hvala tebi Marko!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UNNja3WLwqI
Zaslužuje oproštajnu utakmicu jer je pokazao da je istinski BH patriot, njega mogu mrziti samo oni koji mrze i nevole BiH. Onima koji mrze BiH želim što goru bolest njima i njihovim najdražim.
momenat kad je topic u devedesetim godinama protiv hrvatske dao gol i protrcao pored njihove klupe, ljubeci ljiljane na dresu nikad necu zaboravit. marko je gromada od covjeka, kapa do poda.