Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemanja Bilbija dres Fudbalskog kluba Sarajevo u sezoni 2015/16 zamijenit će novim. _______________________________________________________________ Pa i bio bi red, da ga jednom zamjeni, treba se to nekad i oprat.
bolje reci dobio je nogu..... morat ce zamjeniti....ali nista u koji ide.....dakle noga
Hvala Nemanja, ali nama ipak trebaju jaci igraci za domete u LP.
Skont'o covjek da mu se bolje prodati sad kad su prvaci nego kad ispadnu u prvom pretkolu
sretno bica dobar si momak...
Steta. Zao mi je sto ide ali mi je i zao sto mu nisu nasli pravu poziciju u timu, gdje bi se bolje pokazao. Falilo mu je samo malo discipline i ozbiljnosti ali nije kasno za njega ako ode u kakav evropski klub. U svakom slucaju sretno u nastavku karijere i da nam se nekad vratis u klub.
Sto napusta?
Nije sto,nego FK Sarajevo :)
Nije sto,nego FK Sarajevo ;)
Nazad u Borac nazad u svoju Banja Luku
Biblija napušta Sarajevo :D
eto Bilbija slobodan si sad mozes opet psovat Bosnjacima kao nekad....
ne moze hrvatima, eto ga u svinjski kad ode iz svinjskog onda opet moze rafalati sve redom
moze se pohvalit da je osvojio titulu u svojoj bogatoj karijeri...
BIBLIJA KRALJU!!!
Biblija.
ma mere kako oj
Solidarnost prema Komadantu NASERU REGISTRUJTE SE I STAVITE NJEGOVU SLIKU https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/
Solidarnost prema Komadantu NASERU REGISTRUJTE SE I STAVITE NJEGOVU SLIKU https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/
I vrjeme je da potrazi klub dostojan svom talentu.
necu moci spavati zbog ove vijesti zalosno ...
Sta je problem s ovom vijesti?
pa toliko mi je zao a i toliko je bitno sarajlijama licno on da su ga s noge na nogu nogirali