Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu misliti kako se samo bijedno osjecao covjek, a sve zbog par glupana i narkomana. Ima ovakvih i kod nas sigurno. Ako je klub klubom zabranit ce im ulazak na stadion i to dozivotno. Treba covjek sada odustati od tog posla.
Djeluju opako, a Pitari im u vlastitom gradu pucali po potiljku
kakva stoka jbte, radi ovakvih umisljenih klosara komplet navijanje je u qrcu i fudbal naravno vise nije isti. prosle je vrijeme kad si mogao normalno otici na tekmu, mirno navijati i bodriti svoj klub. sad svjesno odes i cekas da te sta lupi po glavi ili ti kakav pubertetlija zada udarac... fuj, nemam rijeci, zao mi lika !
Kakav je ovo klub kad navijaci mogu na pres-konferenciji da skidaju trenera !? Mi smo losi,nasa je liga losa,nasa je infrastruktura losa al ovi...ovi su gori od nas.Pa vidi im spajza i klubskih prostorija.Evropska unija,nema sta !
ovo da se kod nas dogodilo odmah bi dezurni pesimisti rekli mi smo takvi pokvareni seljaci papci itd!!!!treba da se vidi da papaka i siledzija ima svugdje!!
hahaah debili mislim spustiti se toliko...
ostaje vječno pitanje, ko su veći cigani, rumuni ili bugari ....
ocam
balkanski primitivizam na djelu
Cigani ko cigani.
e ovo jos nisam vidio..
Hoće on košpice grickati na presici.
Jebeni Balkanci..
Svakakvih budala