Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kažu da izvodi slobodnjake samo za Romu..Zadnje dvije utakmice dva gola iz slobodnjaka.Dame i gospodo,Miralem Pjanić!
Pjanicu halalim ti sve !
Klix zaboravio da igra Dzumhur...samo fudbal..
Kapa gore majstore
Dje si bio protiv Irske moj Pjanicu
@mariijuana Pa nije jedini igrao ccc.
@mariijuana Smijesne price hejtera...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PJANHINHO
Kopirat cu komentar od prosle golcine :) "Napokon da doktor svog zanata MIRALEM PJANIC usutka ove ovdje klixice malene sto ga pljuju.. STA JE MISEVIIIIIIIIII??!?!?!?!??! GDJE STE !?!?!?!? BRAVO MAJSTORE!!" @DzamijaVelika
što bi doktor Arslanagić rekao jbsmo im mater da oprostiš
sta pjeva golman svicarske ? proslaaaa si pored meneee
suze mi krenule ..
Beckham na aparatima :D
Procepio napokon
Zavali ga čovjek sa parkinga, Pjanke zvani PAUČINA :))))))
Pjana snajper
E da si ovako davao golove u kvalifikacijama za Euro sad bi se spremali za Francusku... al gol za svaku pohvalu nema sta.
@Fushhhhh Hajde nabroj mi koliko je tokom kvalifikacija bilo slobodnih udaraca u zoni šuta! Pregledaj sve snimke i vidjet ćeš da ih nije bilo nikako ili 1-2.
Harry Potter