Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je ovo rezultat kakvih ce biti. Nasa je jedina sreca sto djeca iz dijaspore igraju za nas,kako-tako ali igraju.Poslije ove generacije Spahe,Seje,Vede,Harisa i ostalih mrka nam je kapa.Tesko da i u prvih 50 budemo sa Svinjom Susicem i slicnima.
rang lista je samo bitna pred izvlacenje grupa, dobijes dvije tekme sa jacim protivnicima eto te na 20-om mjestu! odlazak na ep! Čudno na osnovu čega je doslo do pomjeranja kod niko nije igrao u aprilu, ne kontam, nisu iz saveza platili članarinu ili ne znam sta!
Bas tako kao sto kazes ali to ce nas unistiti.Mi smo sad nosioci u grupi a vidi gdje smo,samo od Andore i Kipra bolji.Zamisli sta nas tek ceka u narednim kvalifikacijama kada budemo u 3 ili 4 sesiru pa nam dodju Njemacka,Engleska,Holandija,Spanija........
@kapetan neprijatelj nikad ne miruje
Kad dobijemo Izrael skacemo gore
A skok s motkom ili skok u vis nece bit valjda penjanje u vis ili penjenje s motkom
...sto bi nas narod rekao bice bolje.
... samo nek je zdrvalja bice sve ako booog daaaa insaaaalaaah aaakoo booog daaa...
Samo sabura!! Ollah ce da da..ne znam ni ja sta x
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da je nama cifute i wels mlatnuti ..rang lista je manje vazna
realno izmedju 30 i 40 mjesta smo.sve ostalo je iluzija