Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tema je fudbal a samo se o ratu ptica ,ja vjerujem da nijedan od vas nema pojma o ratu a da ima nebi nikad prico o tome
@lala Evo, crk\'o sam. Imaš li još koju želju???
kakvih se gluposti covjek moze nacitati u komentarima... Boze sacuvaj...dabogda pocrkali svi oni koji zele da u biH izbije rat ikada vise... Siroki---dabogda crko u svom sirokom pa se usmrdio ne imao te ko ukopati...fuj gadis mi se... gadi mi se da neko u 21.stoljecu zivi tu gdje zivi i prica budalastinje kakve ti pricas...fuj...
ajde bolan. . sta vam je. eeeeeee da je srece bilo ne bi se ni raspala moj siroki. a jebi ga. zato nam je svima lijepo. lijepo je sam pametnim slovencima.
@@siroki Utopija??? Utopija je bila 1989 pomisliti da ce za 18 mjeseci zaživjeti neovisna država Hrvatska i da će izbiti rat u kojem će se Juga raspasti kao kula od karata. Ovo o čemu ja šričam uopće nije utopija. Naravno, ti si vjerojatno balavi klinjo koji je tad ili rođen ili imao 3 godine.
Ovo uopste nije lista, niti ima ikakve veze sa fudbalom...obicno sranje koje Blater sastavlja kako on hoce!
Ti si bas puknut mokrom carapom po glavi...ja razumjem i znam da ima jadnih glava kao tvoja, koje se zanose sa nekim utopijskim idejama, ali da ides u neke nemoguce krajnosti ne kontam...Razumjem da bi htio da imas svoju \"Hrvatsku\" u Bosni ali to neces nikada dobiti...vidis da niste ni entitet uspjeli dobiti , a kamoli drzavu...a ova Bosna ponosna kakva sad jeste, ako ti se ne svidja, razguli!!!
@Bosanac Mogu se samo nasmijati na tvoje maloumne komentare. Jedini zaključak do kojeg ja dolazim je to da imaš stvarno dobrog potencijala za ratnog zločinca. Pa eto, dobro došli. Pokušajte kad god želite. Nadam se samo da ćeš ti biti u prvom valu onih koji idu po 72 djevice (uvijek me fasciniralo kako im ne nestaje tih djevica gore).
a i da se puca, sprzio bi ti negdje, cim se sada tim dicis. . bjezi bolan. zivjela bosna i hercegovina koja tebe takvog kakav si nema. .
e vala bosanac, stidi se svako ko to jeste, jer cuje tvoju pricu. . a ti bi da pucas. hajde mars.
kako da ne! sve smo imali. po nekoliko metaka svaki. amerika nam isporucivala F16 avione. polahko, nemoj misliti da je sve zavrseno. bice ovdje opet rata. vi ste pokazali svoje herojstvo u Dretelju i na HEliodromu. Vi ste već đubre svinjsko, samo što još niste svjesni.
ja stvarno neznam ! Ima li tema bilo kakva a da se nepojavi izrod sta idejama o klanju turaka, stvaranje velike croatie ili srbije! PA TEMA JE BIH PALA NA 51 MJESTO !!!!!!!!
@Bosanac Turčine, vi ste imali podršku Amerike i čitavog islamskog svijeta. Niti jedan resurs vam nije falio. Imali ste oružje i imali ste ljudstvo. Vaša logistika je bila bolja i od srpske i od hrvatske, a to da ste bili goloruki je mit koji su vam usadili vaši mediji. Ne želim da se ponovno zarati, ali ako dođe do toga, pa da li si svjestan koliko će vas biti pretvoreno u đubrivo prije nego što uđete u Široki??? :-) U kakvim samo vi oblacima živite, pa to je za ne povjerovati
?
za eventualnu propast ove drzave najodgovorniji su likovi ala ovaj \'Bosanac\'