Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za \" @napaljene m... 03.04.2009. u 14:11\" Pa Vi ste stvarno u pravu sa Vase strane gledista, ali medalja uvjek ima dvije strane. Nesto spominjete zajednicku kasu, jel to ona iz koje je mile potrosio 139 miliona KM, jeli o tome pricate. Za mene kao i za vecinu porjeklom sa prostora BiH repka je super, mi se ne osvrcemo na religije i vjerovanja to je individualna stvar svakog pojedinca. Dokle god takvi poput Vas rasipaju (ne)pamet naza drzava trpi, al svejedno ja kada idem u Njemacku ili vec gdje drugo prema EU mene ne maltretiraju na granici, Takvi poput Vas obicno putuju sa pasosom neke susjedne drzave. A onda nastupaju Slovenci to sam licno vidjeo vise puta, pa carinik pita \"sta ce Vama ovaj pasos kada vi zivite u BiH. Gdje Vam je pasos BiH\". i tako jedno pola sata a nekad i duze. Ja se ne sramim biti Bosanac cak sto vise ponasan sam na to kao i navijati za boje nase drzave. Zelio bih da se u cjeloj drzavi ponasaju kao Sarajlije, neovisno vjeroispovjesti Sarajlija je Sarajlija.
@Dobrice, Bolje oprat gujcu nego smrrdit ko vi cehetnikosi - FUJ! Kako ste gaddni i neoprani vi cehetnikosi, nit se kupate nit koji klinac. Za vas je rijec VODA stranog i nepozeljnog porijekla :D ;)
Mamu vam djubravu mungosi u po svjeze oprane shupcetine !
@napaljene m... 03.04.2009. u 14:11 Po ovom tekstu skoro da mogu i da vidim tvoje jadno bubuljičavo lice, ružnije od žabe krastače u kamari baljege. ;) Toliko si jadan i bijedan jadniče da ne vidiš \"šumu od drveta\", tj ne vidiš kako brod koji se zove Smrdija (fino - Srbija) tone u propast i septičku jamu, što Smrdija stvarno i jeste. Naime, neovisnost Republike Kosovo otkrila je svu nemoć male i bijedne Srbijice koja nema snage ni zagalamiti kako treba (diplomatski), a kamo li poduzeti neku akciju kako bi ponovno okupirala Republiku Kosovo. Na redu je Republika Vojvodina, a potom slijedi Republika Sandžak. One će postati NEZAVISNE države u naredne 2 godine, tj. najkasnije do kraja 2011, kada je i planiran primitak \"Zapadnog Balkana\" u Savez Europske Unije. Dio Srbijice (kao NOKIA) koji ostane pod srbijanskom kontrolom doći će na margine svjetske političke scene, ojađen, i bež najmanje 70% teritorije. To je jedina i prava istina.
Normalno da su pobijedili kada su igrali ovdje kod nas u ZENICI!!!
He, mozete vi drobiti koliko hocete, ali dzaba...BiH je mrtvac koji hoda ! Ali hoda kao sto hodaju krpene lutka (marionete) a konce drzi MZ...Nece jos dugo gadura ! Kako god, ali i mdju vama muslimanima raste broj onih koji shvataju gore navedeno...Jadni su ovi jalovi pokusaji da fudbalom napravi jedistvo...Nema zajednicke drzave s narodom poput vas ! Narodom koji se ponasa po onoj jalijaskoj...\'\'Usvakom talu bolje prodje onaj bezobrazniji\'\' . Idealan primjer je broj muslimanski neratnih invalida,130000, naspram 6000 u RS!!! Otkud ? Jednostavno , uvjek ste kontali o \'\'zajednickoj \'\'kasi u BiH, pa bi vam onda mi davali lovu \'\'mukte\',dole\'...To je samo jedan od mnogih primjera. Vi bi da lagano perakate anuse negdje kraj rijeka a da sav prostor ove gadure radi za vas !? Ali dobit cete samo penis medju oci ...bagro sugava ! Nije vam ovo turska carevina .
@PRAVI AKADEMICE POZDRAV I SAMO NAPRIJED! evo komentar sto sam ostavio na jednom clanku na sajtu da bi EU-ja htijela mijenjat svijest nama Bosancima?! mijenjat svijest,pa glupa ta EU-ja,Bosanac uvijek ponosno hoda! ....................................................................................................... Pa h-ovi u bruc-selu stvarno smatraju Bosance primitivcima! Da nam mijenjaju svijest? Pa oni je uopste nemaju! Da su je imali nebi bili saucesnici najveceg genocida Bosnjaka Muslimana svih vremena! Prava svijest ce ostat zauvijek u nama koji volimo nasu zemlju BOSNU PONOSNU PRKOSNU OD SNA! Misle oni u bruc-selu da smo naivno-glupi i kratke memorije! Kad-tad ce njima Bosnjaci-Muslimani razbudit svijest a i njihovom satelitu srbiji,to je samo pitanje vremena...ne zaboravljamo ne oprastamo-a vi i dalje gazite,pljujte i ponizavajte Bosnjaka-Muslimane-Bosnu i Hercegovinu. Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
@ Alkotest 02.04.2009. u 22:24 , A koja je tvoja alternativa u vezi s ratovanjima i djecom?? Ti misliš da smo mi u BiH ratovali zato što smo se mrzili?? Ne da se ne bih složio s tim mišljenjem, nego je i dokazano da to 100% nije tačno. - Dalje, kažeš u nekim državama 99% Srba?? Pa oni jedinstveni?? Pa Srbi su NAJNEJEDINSTVENIJI narod na svijetu, poslije Korejanaca. A što se tiče Srbije, u Srbiji Sandžak treba tražiti svoj entitet, vladu i policiju, te neki vid vojne strukture. Dalje, u svijetu postoji puno država koje su jednonacionalne a imaju velike probleme, najviše od uticaja drugih država i (ili) ideologija (Primjer razjedinjene Koreje ili sjedinjene Švicarske). Najveći smisao postojanja države kao pojave jeste MATERIJALNI INTERES, a sve ostalo je ŠMINKA. Bosna i Hercegovina će biti PROTOTIP moderne države u kojoj su svi ravnopravni od vjerskih, nacionalnih, kulturnih, ali što je najbitnije EKONOMSKIH prava bez kojih nema života.
NAJVEĆI \"PROBLEM\" FAŠISTA-ČETNIKA I OSTALIH PRO-FAŠISTIČKIH GRUPACIJA U BOSNI I HERCEGOVINI JE TAJ ŠTO SVE VIŠE PRAVOSLAVACA, KATOLIKA, SRBA, HRVATA, ATEISTA I SVIH OSTALIH GRUPACIJA NAVIJA ZA SVOJU, PAZI NAGLAŠAVAM, SVOJU DRŽAVU BOSNU I HERCEGOVINU. TA _Č.I.NJ.E.N.I.C.A_ NAJVIŠE BODE U OČI DUŠMANE, ALI TO JE PRAVA ISTINA, U TO NEMA SUMNJE!!! NARAVNO, MI SMO OD FAŠISTA-ČETNIKA I NAVIKLI NA LAGANJE, JER NEKO KO TVRDI ZA ČETNIKE DA SU SE BORILI PROTIV FAŠISTIČKE NJEMAČKE (A SVI ZNAMO DA NISU NI MATER OPSOVALI ŠVABAMA, A KAMOLI DA SU NEGDJE S NJIMA RATOVALI) MOŽE BITI ILI LUD (ZA PSIHIJATRIJE) ILI POKVARENA PRODATA DUŠA, ILI LAŽIMA ZASLIJEPLJEN!!! NARAVNO, MENI JE JAKO ŽAO NAŠIH GRAĐANA KOJI ŽELE ZLO SVOJIM KOMŠIJAMA I KOJI ŽELE DIO BOSNE I HERCEGOVINE UKRASTI, A DIO GRAĐANA POBITI. MEĐUTIM, DIO PO DIO SRBIJE NESTAJE (REPUBLIKA KOSOVO), A BOSNA I HERCEGOVINA JE HVALA BOGU SVE JAČA I JAČA, POSEBNO ZAHVALJUJUĆI I LJUDIMA KAO ŠTO JE NAŠ NEMANJA SUPIĆ!!! ;-)
BOSNOOOOOOOOOO MOJA VOLIM TEEEEEEEEEEEEEE NAJVISEEEEEEEEEEEEEEEE HVALA DRAGOM ALLAHU STO SMO POBIJEDILIIIIIIIIIIII DA BOG DA OTISLI NA SVJETSKO PRVENSTVO 2010 U JUZNU AFRIKU
Hm,upravu je Mevludin 100%! Sami sebe zavaravamo , mrze oni nas mrzimo mi njih...Ostalo su shuplje. Nesto treba uciniti , ovako ne moze , a onaj ko misli da ih mozemo otjerat ,glup je ! Pa dok se svugdje na Svijetu ,kada neka drzava pobjedi, svi raduju , kod nas ,radujemo se samo mi i poneko(koliko iskreno) od Srba i Hrvata. Budimo posteni pa recimo...Preko 60 posto repke cine Bosnjaci,,,A u rep Srbije 99 su Srbi . Pa normalno da ih srce vuce da se ujedine ! I to je bilo , sad je i biti ce ! Mi tu nista ne mozemo uciniti ! Zato...trebalo bi nesto u ciniti da nam zivoti ne prolaze u mrznji i inatu... Meni je pun ..rac i ovoga ! Zelio bih da sam siguran da mi djeca sutra nece ratovati ! A i cemu ?Opet i opet i opet...Dok se svi ne potrijebimo !
Samo su svemir i ljudska glupost bezgranični, kako reče čini mi se Anštajn.
pa da crkne sprava kad ga prikace ne vredi ssamo nek drogu ostavi ubiga drogeras je to veliki
Akademik je akademik, po običaju prosipa gluposti. Treba ga ispitati na blesimetru.
pitas se jel Mevludun bas Mevludin a ti se potpisujes ko Akademik i lazes da si iz Doboja ,ti ko onaj Milan tarot ovde glupacima prosipas isntant patriotizam ,mnogo si lud majmune ,provaljen si Akademice