Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi imamo vrlo dobre igrace i trebali bi pobjedit ali sto je jos vaznije svi ce da se bore za bosnu ako politica nemore napraviti mir more fudbal bosna 2-0 danska!!!!!
TREBA SE KOSEVO NAPUNITI I DA SVI PJEVAMO U ISTI GLAS DA IM DAMO MAKSIMALNU PODRSKU ZA POBJEDU JER JE TO HISTORIJSKA UTAKMICA HAJMO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOO
pobjeda 2:1
znal ko imal gdje karata-jucer je u sarajevu bilo ludilo-mogo si poginuti kad seljaci navale..kad je sad vako kako ce onda biti na stadionu..
Raja,ovo je ozbiljno!Bilo bi fakat najpametnije da se ne unose petarde,flase,konzerve itd. Baklje su ok ako se ne ubacuju u teren. Znamo da je sudija englez a to kod njih ne prolazi!!! RAJA MOLIM VAS;NEMOJTE DA SUDIJA PREKINE TEKMU!!!U STANJU SU SVE UCINITI!
naprid BLAŽ napravi nešto od tih bukvi!!! HAJDUK ŽIVI VJEČNO!!!
pobjedite jer kladim se na Vas. Dobar koeficijent 2,9 !!!
idemo Bosno razvalite ih .igrajte sa srcem i ne dopustite ,da ne idete u Portugal naprijed znamo da ce sudije biti na strani Danaca ali nema veze mozete ih pobijediti uz vas je citava Bosna , naprijed momci.
idemo Bosno razvalite ih .igrajte sa srcem i ne dopustite ,da ne idete u Portugal naprijed znamo da ce sudije biti na strani Danaca ali nema veze mozete ih pobijediti uz vas je citava Bosna , naprijed momci.
Naprijed nasi!
MA SAMO MIRNO LJUDI I S BISMILLOM, ZNAMO DA NAM CAFIRI NE MOGU NISTA AKO SMO SLOZNI ZATO NAS SE I BOJE, A AKO BOG DA POBJEDITI CEMO PA MAKAR IGRALI I U PALESTINI. NEGO TREBA POKAZATI DA SMO BOLJI OD NJIH U SVEMU STO NECE DA NAM PRIZNAJU NJIHOV PROBLEM, BOSNA JE NASA JEDINA ZEMLJA MA GDJE ZIVJELI MI REZERVNE NEMAMO...NAPRIJED BOSNO ZNAM STA TI RADE... SELAM SVIMA BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA.
bosno bosno!!
ne brini bosno pobjedit ce te dance kad ste mogli ove pjegave norvezane moce te i dance pjane....
ja cu vam da kazem da ce nasa bosna pobijediti engleze. Ako hoce da igraju onda smo dalje. Ja sam mlad i hocu da igram za bosnu . Tek sam 15god. ali cu igrati ako bog da za bosnu. Bosno sad ili nikad vi ste vec pobijedili
IMATE NOVU HIMNU NA www.bhfanaticos.com