Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma de nek nam puste da pobijedimo...
hahahahaha...pa sta ima veze...ne mora niko znati...:p
Bosna je mogla daleko jer je realno bila u najlakšoj grupi na prvenstvu...jedini pravi potez saveza bi bio da smijeni trenera i da postavi nekoga ko je stručan i zna rukomet...po izboru igrača je evidentno da trener nije pratio igre drugih igrača koji rasturaju po Bundesligi , LNH/ProD2 ligama...povesti igrače koji su zbog povreda bili više mjeseci izvan terena sve do početka prvenstva a i one koji griju klupu u svojim klubovima je milo rečeno nestručnost...u suprotnom nas nema više na ovakvim manifestacijama...
Igrajte za svoju dusu i za nas raju, rezultat ...ma yebes rezultat, sve i da nadigrate HRV nece dati sudije i IHF..
Hrvatska je svakako prva u u skupini,a b-h je svakako ispala-to bih trebala biti dobra utakmica dvije prijateljske zemlje,za razliku od rato-huškača.
Bosna da nadigra Hrvatsku ? Alo baaa probudi se momak dosta si sanjao valja ti u skolu ...