Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmajevi naši. Svaka vam čast
Ponosi naši,ZMAJEVI !!! 💙💛💙💛
Sve osim prvog mjesta bi bilo iznenadjenje.
Zalosno je da clanci poput ovog imaju 36 komentara, a fasisticki, ultranacionalisticki, 300 i vise. Svaka cast momci!
svaka čast
Bravo Zmajevi nasi, hvala vam za sve ove godine sto ste nas prikazivali svijetu i donosili nam zlato kad je malo ko i znao za BiH
Ovi deru sve!
Znači, kada osvoje momci zlato i doček im bude nula, Klix će da pljuje raju što ih nisu dočekali kao fudbalere. A što vi haveri fino ne prenosite utakmice "live" iz minute u minutu i ne razvučete ovaj članak preko čitave strane?! Samo bahato ba i dvolično! Zmajevi, svaka vam čast i hvala što predstavljate državu srčano!!
A pratim ja BONA.
Rekoh prije par dana zlato je nase..bravo momci
Vi ste ponoz drzave.
ZMAJEVIIIIIIIII. ŠAMPIONI.
HAJMO NAC OVAJ NIK GUZLJENJE ZMAJEVA DA ZNA SA KIM SE ZAJEBAVA
Ponos Nacije ! Svaka cast i hvala vam na svim svjetskim priznjanima i osvajanjima koji redotivno stizu u BiH ! Zlatni Momci !!!!
da se razumijemo,ja sam bosanac musliman,volim svoju zemlju ma sta vi koji cete me sigurno napadati pisali i respektujem ove momke ali stvarno ih medija uzdize ko da su fudbalski reprezentativci bih koji su osvojili mundijal,ok bilo je zanimljivo u pocetku prvih par godina ali sad se pretjeruje,cak ni iranska javnost nezna za ovo takmicenje a da ne spominjem ostale zemlje
ti si retard bgm , bolje suti kad nemas sta normalno reci
presli igru
Stručnije rečeno,prekucali...a ne koriste cheateve :P
Čujem da ce u skorije vrijeme i sirija imati respektabilan tim, sa dosta stranaca u njemu. Iran i bih ce dobiti ozbiljnu konkurenciju.
Ne moze im niko ništa majke mi hahaha
Jednom ljiljan vazda ljiljan, svaka cast nasi zlatni ljiljani