Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
there will be more than 3.800, trust me!
Nema gdje nisam putovao i navijao za nase momke. Ali od Safeta i njegovih prevara pogotovo sa Svinjom kao zadnjim veznim vise ne pratim i trudim se da me ne zanima. Nisam lud da trosim pare i vrijeme a onda gledam amidzinog jazavca kako glumi zvijezdu i masta o Interu.Neka,hvala.
Belgija je uvijek bila dobar domacin, bice i ovaj put. Bice gusto bice 0:4
Bit'ce teskooooo, bit'ce 3:0.
Kad vidim ove nase igracice, grijalo klupu u prosjecnim klubovima 80% reprezentacije, ovo u boljim klubovima (osim Dzeke) malo ko i igrali. A vamo Belgija , Courtois, Hazard, Kompany, De Bruyne, i ostale masine.. Al nek je Zukanovic junac potpisao za Inter hahaahh.. Moli Boga za cudo i x, il da nas ne razbiju dobro ..
Vidili smo u Zenici kakav je strah i trepet Belgija!!!! Tako da ne seri!!!! Ali se slazem.da ce gore biti teze,ali ne nemoguca misija. ABD bude vise od 10,000 nasih navijaca,poderacemo jih ko Maminjo svoju kosulju.
BHF nabijem te navijacu na kituu, jesil ti navijac onako predani fanatik? sta radis jos u zivotu? Pises po klixu i pratis propale transfere Dzeke,Zukanovica,Spahica!? Hajd mi sad samo reci da si akademik, student neki perspektivni ili slicno pa da se ranim..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nam je izvuci x tamo bilo bi super, onda imamo ostalo sve u svojim rukama
Da nam je izvuci x tamo bilo bi super, onda imamo ostalo sve u svojim rukama