Nogomet
4

Bh. navijačima u Briselu 3.800 ulaznica

Klix.ba
BH Fanaticosi (Foto: Klix.ba)
BH Fanaticosi (Foto: Klix.ba)
Interesovanje navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine za predstojeći kvalifikacioni meč protiv Belgije u Briselu je veliko.

Ulaznice za utakmicu koja je na programu trećeg septembra navijači našeg tima mogu kupiti samo preko Nogometnog saveza BiH.

Belgijski Nogometni savez je u dogovoru sa krovnom kućom bh. fudbala za navijače Bosne i Hercegovine osigurao 3.800 ulaznica po cijeni od 30 eura. Za njihovu prodaju isključivo je nadležan Nogometni savez naše zemlje.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica najkasnije do 31. jula. Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije identifikacionog dokumenta i spiska navijača.

Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta predstavnika grupe, te spisak svih navijača sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, kao i informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Belgiji.

Nadležna služba NSBiH će razmotriti sve aplikacije do 10. augusta kada će započeti prodaja ulaznica.