Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kadeti svaka vam čast na postignutom do sada..Al tek sada počinje pravo!Tek sad treba još jače raditi i trenirati i odricati!To je ono što se pika,ono koje dolazi i ono što je vrijedno velikih naslova na poluvelikom Klix-u..
Živim i rođen sam u Sarajevu,kao i od mog oca otac,dedo moj Allahrahmet.. Samo da znaju, svi oni koji dovode ovu vijekovnu Državu u pitanje neka računaju na nas,žive,pa ćemo se dogovoriti!!! A ove nacianalno obojene folere samo treba ignorisat al totalno i uvijek! vijekovna je naša borba u odbrani od istih i njima sličnih..Nije ovo samo jednog naroda zemlja,ni nebeskog,ni prevrtljivog a ni đematskog!!
AH dobro je svi su obrijani i nemaju bradice jer bi rekli da su im VE'ABIJE HHH bacile sihire pa su zato izgubili! HAHAHAHAHAHAH
to su ih napunili ovi sto su se vratili i Sirije i Iraka..:)
Bravo Sok majstore
BRAVO DJECO
Bravo momci, samo naprijed! A, ovim fašistima i nacionalistima, unutar i van BiH, koji na sve načine pokušavaju da naštete našoj domovini i suživotu u njoj, nahebem se majke!
@Hajno samo ti psovanje i ostaje poturceni keru
@Bazniian25 stari ti je poturcen jer ti se pra pra baka karala sa Begovima i Agama
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
znaci Srbi dali 3 komata..moraju oni uvek da utroje pa to ti je...cccc
predsednikMileDodik , samo neka trpaju ... a sto si ti sa novim nikom , ili mi se samo cini !?! :))
@gradimir ne cini ti se..bila seca knezova a mene obrisase na pravdi Boga...nista ruzno nisam rekao ali predsednik Mile se vratio...jos veci i jaci kao Dzedaj..neunistiv je sto se utakmice tice ovi mladi cetnici su, siguran sam, bili posebno motivisani sprocu ujkica.Ako hocete njih da bijete u nekom sportu samo ubacite u tim Srbe..Bosnje neka odmaraju i uzivaju :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kitarović : IDIL je preuzeo odgovornost za rezultat.