Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reprezentacije BiH je reprezentacija svih onih koji srcem zele igrati za nju i prihvacaju BiH kao svoju drzavu, pa tam bio i crnac.
zao mi je sto me roditelji nisu fino odgojili
Četnicima nema mesta u BIH repki M.A.L.I. O.D.J.E.B.I.
@RS i uz to si i poprilicno nepismen.
Glup sam i nemogu si pomoći.
maletic + hajrovic koji igra za arsenal dovesti... ta bi odrana vec licinla ne nesto... eeh sad kako da se kriminalci u savezu doccepaju para to je vecc druga pricca...
Igrat ce za Bosnu kao svoju maticnu zemlju pa ti dusmane crkni ;D
Ha ha pa za BIH je igrao vjerovatno jer nije bio dovoljno dobar za Srbiju - ako bude nesto od njega bas pa ce on igrati za BIH i njene prijateljske utakmice. Uzece srbijanski pasos i igrati za SRBIJU!
Samo dalje maestro. Nastavi kako si krenuo i s Bozijom pomocu, u A-Repku davati golove... Ajmo Markoooooo...
Maletić je član kadetske U-17 reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na meti je i Nogometnog saveza Holandije. eto pa nek se ovi iz saveza opet zaje.baju pa nek nam jos jedan talenat utekne kod nekog drugog..
Hajmo majstore za dvije tri godine u A repku (ne na celu sa sultanom Fatih Terimom vec na celu sa Cirketom ili Barbarezom).