Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta vas briga, još 30 bodova je u igri
da li postoji igdje u svijetu da reprezentativci dolaze svojim autima kad ko hoće umjesto svi zajedno busom katastrofa
@RodneyTrotter ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa eto nemojte dozvoliti sta to nama govorite recite sebi ne igramo mi...sta proseravate izađite na teren i budite profesionalni pa cete pobijediti.
Ja kurzzaa i treninga niko se ni oznojio nije.... Ovo njima ko piknik....
Medunjanin trenira vjecno u boksericama
Manje cajki i kafana i starleti i bit ce rezultata...
Pa ne igrate protiv Portugala
Skupina penzionera
IN MILAN WE TRUST
Nema Safeta, nema brige..
A ima i dosta bodova u igri
Mogao je Mesa danas doci Bukalu na sahranu... Nista mu ne bi bilo :(
Bilo bi lijepo kada bi fudbaleri dosli da podrze kosarkase na sutrasnjoj utakmici :)
neznaju dapjevaju
janeznam stome svi napadaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne sekirajte se vi