Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po komentarima slobodno mogu reći da mi Bošnjaci postajemo veći nacionalisti i idioti od Srba.Nevjerovatno kako sami sebe u blato guramo
Ja fino kazem danas da smo idiotski narod, umjesto da se fino gledaju utakmice, slavi, ono pravi cirkus i stavlja reprezentaciju u proobleme. Mislim i na BiH i na Hrvatsku, u istim su govnima sto se tice navijaca, Hrvatska malo vise, ali koliko vidim BiH polako ide tim putem.
Mozete li zamisliti uzasa da zivite u jednoj drzavi i navijate za najvece svjetske teroriste sto na svijetu postoje, protiv svoje drzave.....Moze li u stvari biti mentalno poremecen neko vise od ovih pacenika iz sumske republike....Cast izuzecima ali ovi napaceni bolesnici su stvarno za mentalne higijene
Srbi koji žive van granica Srbije, tako i oni iz Bosne i Hercegovine, odnosno Republike Srpske, trebaju navijati za svoju zemlju, rekao je Siniša Mihajlović, selektor fudbalske reprezentacije Srbije u ekskluzivnom razgovoru za agenciju Anadolija (AA).
i oni iz Bosne i Hercegovine, odnosno Republike Srpske, trebaju navijati za svoju zemlju, rekao je Siniša Mihajlović, selektor fudbalske reprezentacije Srbije u ekskluzivnom razgovoru za agenciju Anadolija (AA).
Kirba navija za Izrael
Navijanje u prvih 25 minuta nikad losije. A mene letargija od Safeta jos drzi,nema emocije i to ti je
Nasi navijači inace navijaju samo dok vodimo, to su slabi navijači generalno
Potrudite se da dobijemo novu kaznu!
Kakve veze Palestina ima sa Bosnom ?
Zbog čega Izrael igra Evropske kvalifikacije, kad nisu dio Evrope?
Idemo momci,uljepsajte mi radnu subotu.Srce na teren i ne zabusavajte.
Dole!!
et dobise, a sutra u svakodnevnicu i na baustelu.....samo kakvu kremu sto vec faktor da ne izgoris....lp
Upravo oni svojom mrznjom i radikalnim razmisljanjem pokazuju da su ustvari primitivni karakteri,defektnog morala,jad i bijeda psihe,dno dna.. Upravo oni svojim ponasanjem i ekstremnom mrznjom utiru carsku stazu teoriji da su ljudi ustvari obicne zivotinje,obicni predatori,majmuni iz sume,obicni egzekutori svega sto se nadje na putu njihovim nagonima.. Upravo oni doprinose cinjenici,da je jedino drug Tito,znao kako izaci na kraj sa ekstremistima,nacionalistima i ostalim drzavnim neprijateljima. Clanom 133 pa u podrum i palicom,pa da vidimo onda cija ce majka provoditi ideje Adolfa Hitlera i Gebelsa Izrael naprijed,normalni gradjani grada Sarajeva navijaju za tebe i vole te,a stovatelji Adolfa Hitlera su genetski svakako smece od ljudi,te se ne treba cuditi njihovoj mrznji.. Idemo Izraelci,navijam za vas ! Idemo Izraelci,samo polako i nek im se mreza trese po mogucnosti non stop.. Sretno !!
Ado sine nemoj se ponašati tako, reći ću te mami pa nećeš dobiti flašicu mlijeka prije spavanja...
Kraljice Mensura,HVALA TI za sve minuse na svim mojim postovima,ali fakat si kraljica,BIG LIKE ZA MENSURU KRALJICU SVIH MINUSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma Mensura je kraljica nema dalje
bijeda najvise voli fudbal,volil iko radit u ovom smradu od zemlje.
@zeleni...Da ti preporucim vecernju skolu Siroki Brig.....dole se bar nauci "voli li".....knjigu u ruke, mani se klix-a
nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini. nemojte pricati nista o hitleru i palestini.
SHIT!! sada ce svjetski mediji o anti semitima i nazistima bosancima pricati. zar ne shvataju idioti, da cim si za palestinu ti si za zapad sljedeca reinkarnacija hitlera
Sretno Izrael Sretno Izraelci,kosmopolitski gradjani grada Sarajeva su uz vas bili i uvijek ce biti ! Samo naprijed i pametno..
poserem ti se djedu u buraniju!
Jebo ti svoju mamu...ono kosmopolitski...supak mali