Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ne kakite, zaslužio je da ga guzom ugura ako mu se dopusti.
gol je gol pa kakp god ga postigao...
Sumnjam da mu je bio cilj da uvrijedi igrace protivnicke ekipe...
jebo mu pas mater
Je li neko kriv golmanu što je otišao u protivnički kazneni da zabije? Je li mu neko kriv što nije igrača do kraja pratio nego je odustao kada je vidio da će ovaj zabiti? Ljudi su momački odradili kontru i neka je ovako zabio, na malom fudbalu se ovo uvijek radilo.
nidje vezze, jel sad treba uvesti praviilo na koji nacin smijes dati gol, ja ako sam dosao sam na prazan gol mogu lopu qrcem ugurat, nidje vezze
ja majmuna (u pravom smislu)...
stari fazon, nova budaletina...
Ovako sam ja davno na treningu jednom, i trener skočio crveni karton mi dao morao sam ostatak treninga presjediti, na kraju mi samo rekao: "Nije važno koliko si jači od protivnika, nikad ga ne ponižavaj."
@Baton® Haha, možda je pokupio iz knjige, ko će znati al' eto po tome mi je ostal u sjećanju :D
Ismijavanje fudbala... odma bi crveni karton trebao dobiti !
ko god je dovoljno majstor da ovo izvede, zasto da ne.. volili bi i plavi da su utrunili, sve i da su ga ovako dali.. ali ne moze..