Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmeeeeee srbi kmeeeeeeee
Širom Europe su igrale ozbiljne ekipe ,,...naša je neozbiljna,nažalost
Samo mala ispravka nije Kalinic dao treci gol za Hrvatsku , nego Kramaric i to golcinu :D
Svi igraju prijateljske utakmice osim naših retarda . Teško se nama sa kvazi stručnjakom Baždarevićem . Zašto nismo iskoristili ovaj termin ? Neko mora odgovarati za ovo sve što se dešava .
Šta če igrati nakon one bruke bgt
Hoće li mi neko objasniti zašto svi igraju prijateljske osim naših retarda ?
@gladijajator A drugo pitanje kad ćemo onda dočekati normalnog selektora sa znanjem i autoritetom koji će rastjerati panjeve koji se ne zalažu u državnom dresu ? Ono u Grčkoj samo naši kreteni mogu napravit , ono ni San Marino ne bi dopustio .
San marino i luxemburg su već bili zauzeti...
Hrvatska, uvjerljivom igrom i pobjedom, samo potvrdjuje da je zrela kao elitna fudblaska nacija. Bazdarevic i nas strucni stab bi morali praviti poredjenja, gdje smo mi, sta imamo, a u sta nam manjka u poredjenju sa Hrvatskom. Tehnicki smo rame uz rame ... ali fali nam pobjednicki mentalitet, samopouzdanje, sto je u hrvatskom timu tako izrazeno. Selector Bazdarevic to naziva nedostatkom 'fudbalskog bezobrazluka'. Prevedeno, umjesto da dokrajcimo Grcku, mi od gotova napravismo veresiju.
oni nemaju Spahica
Prvo što vam fali u odnosu na Hrvatsku je doticaj s realnosti, jer izjaviti da su Hrvatska i BiH tu negdje tehnički je u domeni mašte. Hrvatska je upravo dobila 3-0 bez prvotimaca ekipu od koje ste vi izgubili u baražu sa svojom najboljom ekipom, i još vam ljudi 3 komada dali. Joj.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Je*o ih dan ih je*o. Odigram 1 2 za meč Španija Engleska. Vode Englezi do 89e minute 2:0 i onda potop, pu..
Kalinic sigurno nije zabio u 68 min. xD hah xD
@trahana moguce da je zabio ispucavanjem lopte od svog gola, nisam o tome razmisljao :)
Sjevernu Irsku nitko nije dobio 3 godine doma, i onda im Hrvatska uvali 3 komada sa kombimacijom B i C sastava sa jednim prvotimcem.
Lahko, lahko, lahko... Lako je skužit da si ljubomorni balija