Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Begović i Bešić 80% reprezentacije...
Extra smo odigrali posebno odbrana,nazalost nismo imali srece da damo gol,ali se vidjela zelja ,zalaganje, i ozbiljnost koja nam je falila protiv kipra.
Eeee moji bosanski Bošnjaci. Šta vi sve trpite od ovih Srba i Hrvata i kakve im komentare dopuštate. Nama u Srbiji takve komentare ne bi nikada objavili ni na jednom portalu i proglasili bi nas separatistima, ekstremistima i u zatvor na 15-17 godina. Nikada nećete imati normalnu državu ako se malo ne uozbiljite i krenete u akciju. A što se tiče fudbala, fali samo bolja završnica.
Svaka čast ! Predobro odigrana utakmica !
sunjic je bio najbolji sa standardno besicem Lulic nnemoze igrati beka (lijeva strana uvijek prazzna) Tu ce nnas belgija razniijeti Zukanovic i stilic moraju igrati (sta sad imamo samo poludobrog ibisevica) Fali nam strasno miske i tesko ga je zamjeniti (mi to nemamo) Samo trcati i bice dobro
Bilo je dobro,jos samo da smo pobijedili..
Sreća pa Sušić izvrši one izmjene, na vrijeme. Izet nije dobio niti jednu loptu... nisam siguran da je uopšte dotakao loptu od kako je ušao u igru do kraja utakmice... Samo jedno ću reći, ono što mislim i što je sigurno istina. SAFET SUŠIĆ NAS VODI U PROPAST I JEDINI JE KRIVAC ŠTO SE NEĆEMO PLASIRATI NA EURO, A IMAMO IGRAČE KOJI TO MOGU ODRADITI I LAGANU GRUPU, DA LAKŠA NEMOŽE BITI.
:) Da Džeko trči i trudi se pola ko Muhamed Bešić ... razumio bi negativne na ovaj moj komentar... Dzeko se ne trudi i ne zaslužuje ništa drugo nego osudu.
O tome ja pisem... al niko to ne je-be ni 1%
MISKEEEEEEEEEEEEEEEE VRATI SEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!! Molim te !!!!!!!!
Jos uvijek je glava iznad vode. Igramo nekako u polju, hajd tako i tako...Naprijed lose jer nije bilo zadnjeg pasa.Besic se trosio u defanzivi, u suprotnom bi on davao te lopte.Generalno s bodom protiv Belgije mozemo biti zadovoljni.Oni ce svakako biti prvi.Kod kuce ( osim Belgije) ne smijemo pustiti vise ni jedan bod.Vrlo lako ce se stvoriti trokut Izrael Bosna i Wels...a tu imamo domacinske tekme protiv njih.
Našoj repki najviše nedostaje Misimović, čije su lopte bile upotrebljive i čiji su pasovi vodili do realizacije i golova, čega sada nema... Miske vrati se!!! Pritisak na stručni štab da vrate majstora... Svi koji su za Misketa da se vrati, like...
Ovu nasu reprezentaciju je vrijedno gledati koliko i nase politicare.
Ma halalili so+mo se mi s kvalifikacijama zadnji dan svjeckog prvenstva, kad smo skontali da Pape ostaje
Koliko je Susic osporavan dobro je igrao veceras...a po mom misljenju Sunjic i Besic najsrcaniji....
DOBRO JE ,ALI KIPAR CE NAM SE OMLATIT O GLAVU : O(((((
Trebalo bi bojkotirati belgiju sa navijanjem.
nemogu da vjerujem koliko pljujete po susicu, pa momak je danas solidno odigro, nista losiji nije bio od pjanica. sunjic i besic su danas daleko najbolji bili. besic je ona prava sestica pred odbranom, agresivan, prljav igrac, jak u dvoboju, slican tip igraca ko nekad roy keane u manchesteru. ali do pjanica fali jos jedan ofenzivni vezni koji ce kreirat sanse, sad kad misimovica vise nema. nazalost je se i ibricic, koji bi sigurno tu ulogo mogo ispunit, takodjer oprsotio od reprezentacije.
K*rac je solidno odigro, niko nije solidno odgro, drugi krug zavrsio mi imamo 1 bod. Pa nema nas nidje
Pa bolan jos 20ak bodova je u igri,Wales je prvu odigr'o protiv Andore,zato ima 4 boda,pa nismo Njemacka da meljemo sve redom,jestel svjesni da Spanija gubi od Slovacke,Italija dobija Azerbejdzan 2-1,Holandija na svom terenu poluvrijeme igra 0-1 protiv Kazahstana...dobro su se nasi borili,odigrali bez zamjerke ne morate ocekivat od njih rezultate Brazila
Ko koristi ime Zmaj ismijava Bosanske pretke i moli se Satani. Kult Zmajeva je osnovao Ugarski kralj POSLIJE MASAKRA nad 2000 Bosanskih bogumila 1408 kod Doboja u Maju/Junu. 606 godina poslije bas 14 Maja najvece poplave su zadesile Bosnu i to bas na podrucju Doboja dok neupuceni Bosanci se kitem simbolom Zmaja koji su upravo i pocinili taj masakr. Zmaj je ujedno i simbol Satane. I jos se pitate zasto vam je drzava u krcu a nemozete pobjediti ni Vels a kamoli Kipar.
Crnjak Idi kupaj se u malom Ti i tvoja crnjak prica. Mi o fudbalu a on o nekim smrdljivim bugarima
Samo ljiljani, kakvi zmajevi i gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)